Home

Home

left banner

SEDACÍ VAKY DO EXTERIÉRU PRO POHODLNÉ SEZENÍ CELÉ RODINY

Přidal: Kategorie: Sedací vaky Dne: Komentář: 0

Sedací vaky do exteriéru pro pohodlné sezení celé rodiny

Myslíte si, že sedací vaky využijete pouze v obýváku nebo dětském pokoji? To už dávno neplatí. Své uplatnění najdou i v exteriéru. Pokud si chcete užít pohodlí na terase, balkoně, zimní zahradě či u bazénu, sedací vak je potřeba vybírat rozumně. Přesvědčte se o tom, že sedací vaky do exteriéru jsou ideální volbou, pokud hledáte pohodlí i na jiném místě než pouze ve své posteli.

sedací vaky do exteriéru

Proč právě sedací vak?

Přední vlastností pytlů na sezení je jejich přizpůsobivý tvar, který ocení zejména lidé trpící bolestmi zad. Kromě nich ale využijí sedací vaky i těhotné ženy či kojící maminky. Ty nebudou odkázány pouze na relaxování uvnitř svých domovů, ale zasloužené pohodlí si užijí i v exteriéru. Použití vaků na sezení působí pozitivně i na páteř malých dětí v procesu jejich vývoje. Pokud se rozhodnete pořídit si sedací vak, spolu s ním si kupujete zajímavý bytový doplněk a prostředek pro zdravé sezení.

sedací pytle

Tvar je subjektivní

Provedení a tvar vaku na sezení jsou pro každého člověka subjektivním výběrem. V naší nabídce nylonových pytlů najdete tvary polštářežidle nebo míče. V kategorii vaků z ekokůže dominuje kulatý tvar menších nebo větších rozměrů.

nylonový pytel

Do exteriéru s nylonem nebo ekokůží

Nejvhodnějším materiálem pro sedací vaky určené do venkovního prostředí je nylon. Nadměrnému namáhání v přírodním prostředí bude tento kvalitní materiál odolávat a sedacímu pytli zajistí dlouhou životnostVoděodolné vlastnosti nylonu jsou ideální volbou pro pohodlné zdravé sezení na zahradě, dvoře nebo kdekoliv jinde. I když jsou nylonové sedací vaky do exteriéru odolné, nedoporučuje se nechávat je napospas vnějším podmínkám příliš dlouhou dobu. Při dlouhodobém působení slunečního záření mohou barvy vaků vyblednout, případně se na jejich povrchu vytvoří fleky. Další výhodou nylonových pytlů je jejich snadné čištění

sedací vaky do exteriéru

Někteří výrobci mají ve své nabídce i sedací vaky do exteriéru zhotovené z ekokůže. Je to odolnější materiál velmi podobný kůži. Ekologická kůže je pružná a nepraská, díky čemuž je vhodná pro použití ve venkovních podmínkách. Ekokůže díky své podobě působí elegantně, čímž oživí každou vkusně zařízenou terasu. Během teplejších dní oceníte její chladicí vlastnosti. Pokud chcete, aby si sedací pytel z ekokůže zachoval svou kvalitu i po dlouhé době, pravidelnému ošetřování jeho povrchu se nevyhnete. Velkou výhodou pytlů z ekologické kůže je jejich snadné čištění.

Čištění a péče o sedací vaky je jednoduchá

Ať už váš sedací vak použijete ve vnějším prostředí kdekoliv, jeho znečištění se určitě nevyhnete. Příležitosti pro jeho zašpinění se vyskytují téměř na každém rohu. Ať už jde o bláto, prach nebo rozlitý nápoj, údržba nylonových a sedacích vaků z ekokůže určených pro venkovní použití je jednoduchý proces. Ve většině případů si vystačíte s vlhčenou utěrkou, pomocí které vzniklou špínu lehce setřete. V případě nylonu vyčistíte zažranou špínu pomocí kartáčku s jemnějšími štětinami. Směle můžete použít i zubní kartáček. Velké skvrny odstraníte stejně jednoduše jako ty menší. Každý sedací vak z nylonu má odnímatelný potah, který pomocí zipu stačí sundat a vyprat ručně nebo v pračce s nižší teplotou vody.

sedací pytle

Pokud jde o ekokůži, použijte malé množství mýdlové vody a sedací vak pomocí hadříku vytřete dosucha. Závažnější znečištění řešte speciálními čisticími prostředky určenými pro ekologickou kůži. Jakýmkoliv neznámým chemikáliím se vyhněte. Ty by mohly v konečném důsledku nadělat ještě více škody než užitku.

sedací vak do exteriéru pro pohodlné sezení 

Velké uplatnění a široké využití dělá ze sedacích vaků miláčka každé domácnosti. Pokud si ho jednou vyzkoušíte, svou oblibu v něm najde celá vaše rodina. Proč se omezovat pro pohodlné sezení v ložnici, obýváku nebo dětském pokoji, když stejný požitek můžete zažít i při relaxování na terase, zahradě nebo u bazénu? Čím dříve si z naší nabídky exteriérových sedacích vaků vyberete, tím více času během slunečných dní v něm tento rok zažijete.



Komentáře

Zanechte svůj komentář