Home

Home

left banner

PROČ OSLAVUJEME MEZINÁRODNÍ DEN ŽEN?

Přidal: Vanesa Holeckova Kategorie: Zajímavosti Dne: Komentář: 0

Mezinárodní den žen si každoročně připomínáme 8. března. Je to den věnovaný všem ženám ve světě. Určitě i vás dnes někdo potěší krásnou květinou či jiným darem a vyčaruje vám úsměv na tváři. Ve skutečnosti jen málokdo ví, jak se tento den dostal do našich kalendářů a proč ho vlastně slavíme. Ano ženy v našich životech jsou důležité, ale tento den má mnohem větší význam, než jste si mysleli. Čtěte dál a dozvíte se více.

medzinarodni_den_zen

Proč právě 8. březen je Mezinárodním dnem žen?

Den 8. března 1908 se zapsal do naší historie a slavíme ho až dodnes. Pokud nevíte, co se v tento den událo, my vám to rádi prozradíme. V tento den vyšlo do ulic New Yorku 40 000 švadlen a bojovaly o lepší pracovní podmínky. Požadovali kratší pracovní dobu, lepší platy a volební právo.

Mezinárodní den žen prosadila až německá socialistka Clara Zetkinova. Na konferenci předložila myšlenku Mezinárodního dne žen, aby se konal ve všech zemích ve stejný den. Tato žena bojovala za práva pracujících žen a za jejich účast v politice.

Jaký význam má Mezinárodní den žen dnes?

Tento den je příležitostí k připomenutí a oslavě úspěchů žen v různých oblastech života a také inspirací pro budoucí generace.

Často se slaví prostřednictvím různých akcí, kampaní, konferencí a aktivit zaměřených na podporu práv žen, stejně jako na zvýšení povědomí o přetrvávajících nerovnostech a problémech, kterým čelí ženy ve světě.

Jak zaručeně potěšíte každou ženu?

Každý má ve svém okolí ženy, které si zaslouží něco speciálního v tento den. Nezáleží na tom, jestli je to vaše přítelkyně, manželka, máma, babička, kamarádka či kolegyně v práci. Pokud přemýšlíte, jak byste jim dali najevo, že si jich vážíte, připravili jsme si pro vás pár tipů.

darek

Ženy kromě klasických květin a bonboniér milují praktické dárky. Zatímco květiny po pár dnech zvadnou a bonboniéra se s chutí sní, praktický dárek jim bude ještě dlouho připomínat tento výjimečný den. V EMI máme vždy připravenou exkluzivní nabídku produktů věnovanou ženám. A pokud přece jen nedostanete to, co byste si přáli, můžete obdarovat sami sebe. Na našem e-shopu si jistě vyberete.  

Bavlněné povlečení v něžných ženských barvách

Darujte kvalitní ložní povlečení ze 100% bavlny delux s něžnými barvami a motivy, které budou mít celoroční využití. I povlečení může být krásným způsobem, jak vyjádřit svou úctu, lásku a podporu k důležitým ženám ve vašem životě. Jejich jemné barvy a kvalitní materiály vytváří prostředí relaxace a pohody, které si každá žena zaslouží.

bavlnene_povleceni_women_emipovleceni_nelly_emi

Luxusní saténové povlečení jemné na dotek

Saténové povlečení  je diamantem mezi ložním povlečením. Jsou známé svým lesklým povrchem a hladkou texturou. Bavlněný satén je obzvlášť jemný na dotek, což zaručuje vynikající pohodlí během spánku. Jeho hladká povrchová úprava minimalizuje tření na pokožce a vlasech, čímž pomáhá předcházet poškození vlasů. Tyto vlastnosti ocení každá žena. Pokud hledáte něco výjimečného, toto povlečení bude tím správným dárkem.

satenove_povleceni_oranje_emisatenove_povleceni_mariet

Kvalitní kuchyňské utěrky a rukavice

Dárkem k Mezinárodnímu dni žen mohou být kvalitní kuchyňské utěrky a rukavice, které nejenže jsou praktickými pomocníky v kuchyni, ale také symbolizují uznání a podporu vůči práci a péči. Kuchyňské utěrky nejsou jen praktické, ale také mohou přidat do kuchyně estetický prvek. 

kuchynske_uterky

Příjemný župan z mikrovlákna

Župan z mikrovlákna je velmi příjemný na dotek a kombinuje pohodlí, luxus a eleganci. Tento župan je lehký, pohodlný pro nošení a ideální pro každodenní použití. Vhodný je pro všechny typy žen a tímto dárkem určitě nic nezkazíte.

fialovy_zupan_emifialovy_zupan_emi

Difuzér pro voňavý domov

Difuzer nabízí skvělý způsob jak vnést do domova příjemnou vůni a navodit pocit pohody. Ženy jsou právě ty, které dělají z bydlení domů a tento dárek může být krásným symbolem. Difuzéry rozptylují do vzduchu směs vody a éterických olejů v podobě jemné mikromlhy a odstraňují nepříjemné pachy. Difuzer se využívá také při aromaterapii, která je velmi prospěšná pro naši mysl.

domovdifuzer

V oblasti bytového textilu se prosadilo mnoho talentovaných a podnikavých žen. I za značkou EMI stojí žena o které se dočtete více v rozhovoru na našem blogu: ZAKLADATELKA EMI PROZRADILA: JAK VZNIKLA ÚSPĚŠNÁ FIRMA A JAKÉ BYLY JEJÍ ZAČÁTKY

Chcete i vy podpořit značku EMI? Zanechte nám pozitivní recenzi nebo nám pošlete fotku našich produktů u vás doma. Přejeme krásný Mezinárodní den žen.



Komentáře

Zanechte svůj komentář