Home

Home

left banner

ZAŘIZUJETE LOŽNICI? ZBYSTŘETE POZORNOST!

Přidal: Kategorie: Polštáře Dne: Komentář: 0

Zařizujete ložnici? Zbystřete pozornost!

Zařídit si ložnici vkusně není při dnešní rozsáhlé nabídce bytového textilu žádný problém. Zkuste se však zamyslet, zda jste zařizovali svou ložnici i s ohledem na kvalitu vašeho spánku a vaše zdraví. Je vaše ložnice a postel opravdu místo, kde si odpočinete, naberete novou energii a vaše tělo zrelaxuje? Pokud trochu pochybujete, měli byste zbystřit pozornost. Nekvalitní spánek může totiž zapříčinit mnoho zdravotních problémů od špatného trávení až po depresi.
Prohlédněte si 5 věcí, na které byste měli klást důraz při zařizování vaší ložnice. Vaše tělo se vám za to odvděčí a vy se budete těšit na své pohodlí, které si s EMI můžete opatřit snadno, rychle a levně.

jak zařídit ložnici

Matrace je základ

Většina lidí, která okusila nekvalitní matraci, si vždy stěžuje na zhoršené ranní vstávání a bolesti zad. S kvalitní matrací Comfort Aloe Vera dáte sbohem těmto nepříjemnostem jednou provždy! Víte proč?

Je obecně známo, že rostlina Aloe vera má antiseptické a antibakteriální účinky. Právě díky těmto vlastnostem si matrace Comfort Aloe Vera získala mnoho spokojených zákazníků. Znamená to, že účinky Aloe vera dokážou zabíjet nežádoucí bakterie, plísně a parazity. Kromě toho je hustota pěny přizpůsobena tak, že se může pochlubit také ortopedickými vlastnostmi a dlouhou životností. Páteři poskytuje správnou oporu, čímž ji stabilizuje a tiší bolest. Pro dokonalou čistotu má matrace dvě snímatelná povlaky, která můžete prát i v pračce. Ideálně při 60°C, přičemž při této teplotě vody se posiluje antibakteriální účinek.

kvalitní matrace s dlouhou životností

Důležité je i prostěradlo

Jsou lidé, kteří nedají dopustit na prostěradla bez gumičky, jiní zase preferují jersey, froté či superstretch prostěradla. Je velmi důležité, aby bylo prostěradlo vyrobeno z jemného, na dotek příjemného a hlavně prodyšného materiálu. Vyhledávejte prostěradla, jejichž složení je 100% bavlna, případně malé množství elastanu. Díky bavlně prostěradlo dýchá a vaše pokožka také. To ocení i lidé s citlivou pokožkou. U prostěradel s gumičkou je velkým pozitivem i malá nenápadná gumička, díky které můžete s prostěradlem jednoduše manipulovat. Prostěradlo na matraci pevně drží, je stabilní, neposouvá se a nekrčí. Naše EMI prostěradla neobsahují žádný polyester, proto jsou velmi prodyšná, dobře snášená citlivou pokožkou a zdraví neškodná.

bavlněné jersey prostěradlo na postel

Antialergický prošívaný polštář zajistí spánek jako na obláčku

V dnešní době plné smogu a znečištěného ovzduší trpí mnoho lidí různými alergiemi. My v EMI jsme mysleli i na tuto skupinu lidí a dbáme o to, aby si spánek bez kýchání, smrkání či ztíženého dýchání užili i alergici a astmatici. Díky své prodyšnosti vám antialergický prošívaný polštář zajistí svěží prostředí bez nadbytečné vlhkosti vzduchu. Povrch polštáře tvoří hebké mikrovlákno. Tuhost polštáře na spaní si můžete díky zipu přizpůsobit svým potřebám. Polštář Premium vám jistě zajistí ty nejsladší sny.

antialergický polštář 90x70 cm

Celoroční přikrývku vyrobenou speciální skandinávskou metodou si zamilujete

Standardní celoroční přikrývka EMI je šitá speciální skandinávskou metodou. Tato metoda spočívá ve vrstvení jemných pavučin antialergického dutého vlákna. Díky tomu získává své termoregulační schopnosti a prodyšnost, čímž vám dopřeje klidný a ničím nerušený spánek v jakémkoliv ročním období. Povlečení přikrývky je z jemného mikrovlákna a zabraňuje výskytu a množení roztočů.

antialergická celoroční přikrývka 200x140

Bavlněné povlečení je ta pravá volba

100% bavlna delux, ze které je naše povlečení vyrobeno, je trvalá, pevná a kvalitní, čímž se zajišťuje stálá ochrana barev a ani dlouhodobým používáním se sytost nemění. U povlečení je obzvláště důležité sledovat složení. Pouze 100% bavlna vám zaručí nerušené sny. Umíte si představit usínat v létě pod polyesterovým povlečením? Věřte, že nebudete mít radost ani vy a ani vaše pokožka. Povlečení z polyesteru je známé i barevnou nestálostí. Ráno vás tak může čekat nemilé překvapení v podobě zbarvení těla, prostěradla, přikrývky, polštáře nebo postele. Pozor! Je to zdraví nebezpečné, protože barva může přes póry na pokožce proniknout až do krevního oběhu.

U nás najdete povlečení vyrobené pouze z kvalitní 100% bavlny nebo 100% bavlny delux v různých variantách od jakýchkoliv rozměrů až po mnohotvárné vzory. Nic vám tak nebude bránit dopřát si kvalitní a zdravý spánek.

bavlněné povlečení romance

S těmito pomocníky připravíte svou ložnici na ty nejkrásnější sny. Spokojenost a kvalitu vám zaručí i poctivá domácí výroba.



Komentáře

Zanechte svůj komentář