Home

Home

left banner

VYPLATÍ SE KUPOVAT TĚHOTENSKÝ POLŠTÁŘ? CO S NÍM PO PORODU?

Přidal: Kategorie: Polštáře Dne: Komentář: 0

Vyplatí se kupovat těhotenský polštář? Co s ním po porodu?

Každá těhotná žena dobře ví, že s rostoucím těhotenským bříškem roste i nepohodlí při spánku, odpočinku či relaxaci. Větší bříško = méně spánku. Pro těhotnou ženu je ale pohodlný a nerušený spánek velmi důležitý. Vše dobré, co udělá žena v těhotenství pro sebe, dělá přece i pro své miminko.

Všestranný pomocník

Určitě jste už při nákupech výbavy pro miminko pokukovaly po těhotenském polštáři, ale stále váháte, zda se vyplatí pořídit si ho na tak krátkou dobu. V hlavě vám víří otázky: "Využiji ho dostatečně?", "Opravdu mi pomůže?" A hlavně - "Co s ním udělám, když se děťátko narodí?" Pojďme se tedy společně podívat na to, jak se dá polštář pro těhotné využít tak, abyste nelitovaly, že jste si ho koupily.

tehotensky polstar

Jak mi těhotenský polštář pomůže během těhotenství?

Představte si, že máte dva či tři měsíce nosit v ruce těžkou nákupní tašku. Koho by to nesložilo? Vaše ruka by se určitě zotavovala pěkně dlouho. Totéž platí i při těhotenství pro vaši páteř. Hlavně poslední měsíce jsou celkově zatěžující nejen pro páteř, ale i pro krk, pánev či nohy. Těhotenský polštář je velmi účelný a všestranný pomocník, který vás doslova a do písmene podpoří v těžkých, ale krásných časech. Vybrat si můžete z několika druhů a tvarů těhotenských polštářů. V naší nabídce najdete různé typy polštářů pro těhotné, či polštářů na kojení. Ať si už vyberete jakýkoliv, každý z nich určitě splní to hlavní, co má - zajistí vám komfortnější a pohodlnější odpočinekZbaví vás bolesti páteře a poskytne potřebnou oporu těhotenskému bříšku.

A co potom?

Nastal očekávaný den "D" a vaše miminko je na světě. Bříško sice zmizelo, ale těhotenský polštář ještě neodkládejte. Perfektně ho můžete využít i nadále.

Zde je pár tipů, jak vám tento skvělý pomocník usnadní život i po těhotenství:

  • využijete ho jako polštář na kojení - miminko bude mít oporu z jedné a vy z druhé strany
  • můžete ho nadále používat při spaní jako oporu - pomůže vám při bolestech páteře
  • oceníte ho i při miminku, které se již umí otáčet, jako zábranu - resp. dětské hnízdo
  • polštář pro těhotné podélného tvaru můžete využít jako mantinel do postýlky
  • poslouží vám i při polohování vašeho miminka a rovněž jako opora, když se už bude na svět dívat z polohy vsedě
  • dokonce těhotenské polštáře vyhledávají i lidé s bolestmi zad

kvalitny tehotensky polstar

Pokud jsme vás tímto článkem inspirovali a na těhotenský polštář se už díváte jinýma očima, dokonce jste se rozhodly, že si ho pořídíte, přejeme vám šťastný výběr a krásné chvíle strávené s vaším miminkem. A pokud se v nabídce těhotenských polštářů nemůžete zorientovat a přemýšlíte, který je pro vás ten pravý, přečtěte si také Jak si vybrat těhotenský polštář.



Komentáře

Zanechte svůj komentář