Home

Home

left banner

UDĚLEJTE ZE SVÉ KOUPELNY WELLNESS

Přidal: Kategorie: Tipy a triky Dne: Komentář: 0

Udělejte ze své koupelny wellness

Koupelna neslouží pouze na rutinní hygienu, ale je pro nás často alespoň na chvilku únikem před zbytkem světa. Můžeme zde svému tělu dopřát dokonalý relax a očistu. Říká se, že svět se skládá z maličkostí, a možná si to ani neuvědomujeme, ale v koupelně to platí stejně. Pojďme si tedy představit maličkosti, které změní naši koupelnu na wellness jako v lázních.

wellness koupelna

Bambusové ručníky a osušky

Ručník je první, který přichází do kontaktu s pokožkou po relaxační koupeli. Pokožka je jemná, svaly uvolněné, a tak není nic lepšího než zabalit naše tělo do roušky jemnosti bambusových ručníků a osušek. Jejich jemnost, 4x vyšší savost a rychlé schnutí si zamilujete okamžitě. Bambusová vlákna vynikají také v tom, že působí antibakteriálně a nevytvářejí žmolky. Co víc si naše pokožka může přát?

bambusové ručníky a osušky

Koupelnový koberec nebo koupelnová podložka

Nejen pro krásný vzhled, ale také z praktického hlediska je koupelnový koberec potřebný v každé koupelně. Asi znáte ten pocit, když vaše chodidla okusí chlad a nepříjemný povrch vaší dlažby. Zbavte se tohoto pocitu s koupelnovou podložkou a nechte požitek z koupele přetrvávat.

koupelnový koberec

Difuzér

účincích aromaterapie slyšel už snad každý z nás. Její účinek se umocňuje, pokud je naše tělo v dokonalé pohodě a uvolněnosti. Proto není lepší nápad než si dopřát terapii vůní během koupele. Ideálním nástrojem na to je difuzér.

bílý difuzér

Étericky olej

Éterické oleje jsou vyrobeny přírodní extrakcí z rostlin. Jsou základem každé dobré aromaterapie. Podle účinků působí na různé části našeho těla. Jsou nápomocné při léčbě různých onemocnění. Můžete si je kromě difuzéru přidat i do koupele, použít pár kapek na polštář před spaním nebo na ručník před osušením.

étericky olej

Sůl do koupele

Sůl do koupele používali již Římané, Egypťané či Řekové. Znali totiž její blahodárné účinky na organismus a také její antibakteriální a antimykózní vlastnosti. Sůl považovali za všestranný lék. Minerální látky obsažené v solích do koupele se snadno vstřebávají přes pokožku, zlepšují její texturu, vyživují ji, hydratují ji, pomáhají při odstraňování příznaků nepříjemných kožních nemocí, jako lupénka, ekzém, rohovatění pokožky, svědění, suchá nebo mastná pokožka a jiné. Velmi nápomocné a využívané jsou i na detoxikaci organismu, odstranění únavy, uvolnění napjatého svalstva. Zrelaxujte po náročném dni, uvolněte své svalstvo, načerpejte nové síly, dopřejte si odpočinek a zároveň doušek zdraví se solí do koupele.

Župan

Abyste umocnili zážitek z koupání a všech předešlých požitků, a abyste zažili pocit luxusu jako v lázních, zahalte se po koupeli či horké sprše do kvalitního a jemného županu.

župan unisex

Pokud si doplníte do své koupelny těchto pár maličkostí, pocítíte na vlastní kůži dokonalý wellness. Pokud jednou tento pocit okusíte, nebudete se ho chtít zbavit. Proč byste se měli omezovat, když domácí lázně máte na dosah? Neztrácejte zbytečně čas! Pořiďte si těchto 6 koupelnových zázraků co nejdříve a dodejte svému relaxu úplně jiný rozměr.



Komentáře

Zanechte svůj komentář