Home

Home

left banner

TĚHOTENSKÝ POLŠTÁŘ, KTERÝ VÁM USNADNÍ TĚHOTENSTVÍ A ZMÍRNÍ BOLESTI

Přidal: Kategorie: Polštáře Dne: Komentář: 0

Těhotenský polštář, který vám usnadní těhotenství a zmírní bolesti

Těhotenské polštáře se na trhu objevily proto, aby si každá žena mohla těhotenství více užít, ale také proto, aby zmírnily některé méně příjemné průvodní jevy těhotenství. 

Budoucí maminka je náročnější na pohodlí i vzhledem ke změnám na její postavě, změnám chutí či nálad a ranním nevolnostem. S těmito změnami jde ruku v ruce i změna spánku, a dokonce ani spánek není takový, jako býval. Právě proto je těhotenský polštář vyroben tak, aby se dokonale přizpůsobil tvaru těla a zpříjemnil nejen noc, ale dopřál vám pohodlí i během dne. Těhotné ženy by měly spát na straně, avšak čím je budoucí maminka ve vyšším stádiu těhotenství, tím může být pro ni spánek náročnější.

těhotenský polštář

Těhotenský polštář doporučujeme i tehdy, když jste jako budoucí maminka zvyklá spát s nahromaděnými polštáři kolem těla nebo v případě, že ráda spíte na zádech a břiše.     

Polštář pro těhotné může být plus-mínus tak velký jako vy, aby vám dodal pohodlí od hlavy až po paty. Myslete na to, jaké máte prostorové možnosti pro uložení a zachování pohodlí. Všechny těhotenské polštáře jsou navrženy velmi precizně, a to tak, aby neuškodily a držely v bezpečí maminku i miminko. Díky tvaru a různým materiálům jsou polštáře pro těhotné ženy víceúčelové. Některé maminky je dokonce využívají i při kojení.

polštáře pro těhotné

Těhotenské polštáře nabízejí několik výhod, a to:

  • poskytují pohodlí během spánku, čímž zajistí kvalitnější spánek
  • dokonale se přizpůsobí tvaru těla matky
  • jsou navrženy tak, aby poskytovaly podporu každé části těla
  • zmírňují bolesti zejména zad a bříška 
  • snižují tlak na bříško
  • i navzdory rozměrům jsou lehké a přenosné 
  • některé druhy lze používat i na sezení
  • můžete je použít i jako polštáře na kojení
  • využijete je i jako místo, kam uložíte děťátko

těhotenské polštáře

Která část těla vás pobolívá po probuzení?

Maminky, když si odpovíte na tuto otázku, jste krok blíže k tomu, abyste si vybraly správný těhotenský polštář. Když se ráno vzbudíte, zkuste se zaměřit na to, zda pociťujete potíže, zda cítíte, že je některá část vašeho těla ztuhlá nebo vás pobolívá. Mohou to být kotníky, kolena, bříško, záda, krk nebo i ramena.

Zkuste však věnovat pozornost i tomu, jaká je příčina vašich potíží. Ty mohou být způsobeny nedostatečnou podporou těla nebo problémy, které se spánkem nesouvisejí, jako špatná poloha. Pokud pociťujete bolesti v dolní části zad nebo kolenou, můžete zvážit těhotenské boty.

těhotenské polštáře

Existuje i rozdíl mezi těhotenským polštářem polštářem pro tělo. Těhotenský polštář je upraven tak, aby se přizpůsobil změnám na vašem těle. Polštář pro tělo, nazývaný body pillow, je dlouhý a rovný. Některým budoucím maminkám vyhovuje více polštář pro tělo, ale mnoho jich preferuje různě upravené tvary těhotenských polštářů.

Z naší pestré nabídky těhotenských polštářů si dokážou vybrat i ty náročnější maminky. Stačí se už jen rozhodnout pro ten správný a můžete začít plnohodnotně odpočívat a vychutnávat si tu krásnou část života - těhotenství.



Komentáře

Zanechte svůj komentář