Home

Home

left banner

PŘEHOZ NENÍ POUZE DEKORACE

Přidal: Kategorie: Přikrývky Dne: Komentář: 0

PŘEHOZ NENÍ POUZE DEKORACE

Už dávno ložnice neslouží pouze pro jediný účel, kterým je komfortní a zasloužený odpočinek. Stejně jako každou jinou místnost v domě či bytě, i ložnici chceme ozvláštnit, zkrášlit a zútulnit. Ložnice už není pouze místnost, kde před návštěvou zavíráme dveře, právě naopak. Dnes existuje mnoho dekorací a doplňků, které prostoru dodají šmrnc, a tak se každá místnost stává neobyčejná a chceme se s ní pochlubit. Tak je to i s ložnicí a postelí. I ty dnes umíme přizpůsobit a zkrášlit tak, aby na první pohled upoutaly každého. Bonusem navíc je, pokud jsou doplňky i praktické a využitelné pro běžný život. Takovým doplňkem a praktickým pomocníkem během celého dne je čím dál více oblíbený přehoz. V současnosti nabízejí trendy bytového textilu různé druhy materiálů, velikostí a běžně zažité deky nahrazují stylové, moderní a barevně různorodé přehozy.

prehoz na postel

Barvy, materiály i vzory pro každého

Díky široké nabídce barev, potisků, materiálů a vzorů snadno přizpůsobíte přehoz své ložnici či posteli. Také není nutné nakoupit stejné sady povlečení, protože je pod přehoz na postel skryjete. Snadno si zvolíte ten svůj, ať už květinový, jednobarevný, s geometrickým či ornamentovým vzorem. Záleží pouze na vás a vašem vkusu, jaký přehoz si zvolíte a jakým přehozem doladíte útulnost a estetický vzhled vaší ložnice. Při výběru přehozu je však důležité myslet na to, aby se přehoz na postel nestal rušivým elementem, ale aby do ložnice krásně zapadl a zkrášlil ji.

prehoz

Proč jsou přehozy skvělé?

Přehozy na postel nenabízejí pouze možnost zkrášlení celkového dojmu ložnice, ale mají i něco navíc. Jsou vynikajícím praktickým pomocníkem během dne i noci. Každý den pěkně ustlaná postel je třešničkou na dortu designu. Díky přehozu se už vy ani vaše ratolesti nemusíte během dne vyhýbat posteli. Jednoduše ji znovu ustelete a stále bude vypadat jako z pětihvězdičkového hotelu. Bez jakýchkoliv obav můžete na posteli sledovat televizi, číst svou oblíbenou knihu, pochutnávat si na pamlscích, nebo nechat si hrát své děti. Okolní vířící prach se díky přehozu nebude usazovat na vašich peřinách a polštářích a vy si tak večer lehnete do čistých a svěžích peřin bez obav. Vaše ložní prádlo zůstane dokonale čisté, protože přehoz na postel ho dokonale ochrání. Každý přehoz lze prát, proto je jeho následná údržba snadná a závisí už pouze na rozsahu používání a také na materiálu, z jakého je přehoz vyroben.

kvalitný prehoz

Jak udržovat svůj přehoz v nejlepší formě?

Základním pravidlem u přehozu je pravidelné větrání přehozu, ale i peřin a polštářů, které jsou pod ním umístěny. Při praní je potřeba dodržovat a řídit se ošetřovacími symboly umístěnými na přehozu, protože každý materiál vyžaduje jinou údržbu.

pěkný přehoz na postel

Co ještě přehoz dokáže?

U přehozu nesmíme zapomínat ani na jeho možnost využití jako přikrývky. Tato alternativa přehozu je velmi oblíbená zejména v létě, kdy nesnesete žádné kilo navíc. Přehoz je lehký a příjemný na dotek. Můžete ho použít, i když se chcete zahřát během chladnějších nocí, například při sledování televize na pohovce, sedacím vaku nebo křesle.

Záleží už pouze na vašem vkusu a rozhodnutí, jak efektivně využijete svůj přehoz vy. V naší nabídce najdete bavlněné i žakárové přehozy pro jednolůžkové i dvoulůžkové postele různých barev. Dopřejte své ložnici šmrnc, sobě praktického pomocníka a svým blízkým a přátelům neodolatelný pohled.



Komentáře

Zanechte svůj komentář