Home

Home

left banner

POTŘEBUJETE ANATOMICKÝ POLŠTÁŘ?

Přidal: Dalibor Cicman Kategorie: Polštáře Dne: Komentář: 0

Potřebujete anatomický polštář?

O tom, že dobrý spánek je pro naše tělo velmi důležitý, nemusíme nikoho přesvědčovat. Vzbudit se odpočatí znamená vykročit tou správnou nohou do nového dne a netrápit se ubíjejícími bolestmi zad, krku nebo hlavy. Důležitou roli proto hraje dobrý polštář, anatomický polštář.

Anatomický polštář je vyroben z líné pěny, která se ideálně přizpůsobuje hlavě, krku a šíji, čímž zajišťuje vysoké pohodlí a komfort během spánku. Polštář je doplněn snímatelným potahem, který praním zajišťuje hygienický standard.

Proč je anatomický polštář dobrý?

Anatomický polštář se vyznačuje kvalitním materiálem (líná pěna) a výbornou konstrukcí, díky které má spící člověk plnou oporu krční páteře. Má dobrou prodyšnost a pružící schopnosti, které se přizpůsobí křivkám vašeho těla, podepřou krk a páteř ve všech jejích polohách. Zatímco se vy budete probouzet čerství a odpočinutí, polštář se samovolně vrátí do své původní formy.

Anatomický polštář

Pro koho je anatomický polštář určen?

V případě, že se ráno probouzíte s bolestmi páteře, převážně v krční části, měli byste myslet na to, že jednou z možných příčin může být používání nevhodného polštáře. Anatomický polštář se doporučuje i pro lidi se sedavým zaměstnáním, těžce manuálně pracující nebo sportovce, kteří mívají ztuhlé nebo přetížené svalstvo a bolesti kloubů.

Anatomický polštář

Anatomický polštář pomáhá předcházet:

  • ztuhnutí krčních svalů (líná pěna se přizpůsobuje tvaru hlavy a dochází k okysličení a uvolnění šíjových svalů)
  • nedostatečnému prokrvení krčních svalů (líná pěna nevytváří protitlak)
  • bolestem krční páteře a hlavy (líná pěna zajišťuje správnou polohu a umožňuje dostatečné prokrvení a relaxaci svalů)
  • neklidnému spánku (líná pěna eliminuje otáčení a převalování)

Udělejte tlustou čáru za vašimi bolestmi, které vás trápí po celý den. Tento tvarovaný anatomický polštář je ověřeným řešením pro lidi s bolestmi krční páteře, a proto nevěšte hlavu, a prohlédněte si naši nabídku anatomických polštářů.



Komentáře

Zanechte svůj komentář