Home

Home

left banner

NEOBYČEJNÝ POMOCNÍK, KTERÝ VYČISTÍ VZDUCH A PROVONÍ MÍSTNOST

Přidal: Kategorie: Tipy a triky Dne: Komentář: 0

Neobyčejný pomocník, který vyčistí vzduch a provoní místnost

Domov má být pro každého z nás místem, kam se vždy rádi vracíme. Má v nás vyvolat pocit klidu a harmonie. Navíc, pokud domov krásně voní, těší nejen jeho obyvatele, ale i lidi, kteří do něj přicházejí na návštěvu. Jak však takového pocitu dosáhnout? Jak na to, aby se naším domovem šířila vůně, na kterou jen tak lehce nezapomenete? Velkým pomocníkem při tomto problému je použití aroma difuzéru. Difuzér je nejlehčí a nejjednodušší způsob, jak dosáhnout krásné a dlouhotrvající vůně v každém koutku svého domova. POZOR! Dokáže však mnohem více!

Co to difuzér vlastně je?

Difuzér vytváří spojení čistého vzduchu, osvěžovače, aromat esenciálních olejů a příjemného osvětlení. Prostřednictvím vody a éterických olejů rozptyluje do vzduchu jemnou mikromlhu. Tato mlha se následně šíří vzduchem a krásně provoní místnost. Kromě funkce aromatického difuzéru, tedy rozptýlení vůně do celé místnosti, plní difuzér i jiné a velmi důležité funkce.

difuzer do bytu

Čím je difuzér výjimečný?

Hlavním úkolem difuzéru je pročištění vzduchu od nepříjemných a nežádoucích pachů, ale za pomoci olejů má i léčebný účinek. Éterické oleje, které jsou do vzduchu rozptýleny, upravují jeho kvalitu. Protivirové, antibakteriální a antiseptické vlastnosti olejů spolu se záporně nabitými ionty a okysličujícími molekulami, které se při difuzování esenciálních olejů uvolňují, napomáhají redukovat chemikálie, bakterie, plísně, houby a kovy ze vzduchu. Pohlcují škodlivé částice a nahrazují je částicemi působícími pozitivně na náš organismus. Je to způsob aromaterapie, který se doporučuje u každého typu onemocnění. Přináší s sebou pocit uvolnění, čímž zlepšuje psychické, fyzické i emocionální rozpoložení člověka.

V jakou dobu aroma difuzér používat?

Difuzéry do bytu či domu můžou běžet v podstatě nepřetržitě, dokud nedojde olej nebo voda. Studií se však potvrdilo, že nejlepší terapeutické výsledky byly dosaženy, pokud je difuzér zapnutý prvních 15 minut z hodiny. Je to proto, aby se čichový systém dokázal vzpamatovat předtím, než dostane více olejů.

difuzér

Kde všude můžeme difuzér využít?

Difuzér je lehký a praktický pomocník, který využijete kdekoliv. Jednoduše si ho přibalíte a vezmete s sebou všude tam, kde potřebujete zlepšit kvalitu vzduchu, nebo kde si chcete navodit atmosféru domova. Použít ho můžete jako difuzér do bytu či domu, na chalupu, internát nebo hotel.

difuzéry

Dopřejte si příjemnou vůni domova, relaxujte a potěšte své tělo i mysl. Vyčistěte si vzduch a pomocí éterických olejů léčete svá onemocnění. Difuzér je skvělým pomocníkem, který vytvoří oázu klidu a harmonie. Vyberte si z naší nabídky difuzérů a vyzkoušejte ten jedinečný pocit.



Komentáře

Zanechte svůj komentář