Home

Home

left banner

NEMŮŽETE V LÉTĚ SPÁT? ZDE JSOU TOP 4 PRODUKTY, KTERÉ VÁM POMOHOU

Přidal: Kategorie: Tipy a triky Dne: Komentář: 0

Nemůžete v létě spát? Zde jsou top 4 produkty, které vám pomohou

Souboj s teplem během horkých letních nocí je jednodušší než si myslíte. Nemusíte skákat do bazénu, ani hned kupovat a instalovat klimatizaci. Zde jsou 4 produkty, které vás ochladí a pomohou dosáhnout pohodlného a komfortního spánku i během vysokých venkovních teplot.

spánek

Chladicí polštář s paměťovou pěnou Gelblau vás příjemně zchladí

Polštář je klíčem k dobrému spánku. Ani koupi polštáře proto nesmíme podceňovat. Rovněž ne každý polštář je ideální na zimu, a naopak, ne každý vám bude vyhovovat v létě. Anatomický polštář Gelblau kromě toho, že se dokonale přizpůsobí tvaru hlavy a krku, čímž poskytne jejich spolehlivou podporu, disponuje i skvělými nápady průmyslu komfortu jako chlazení, anatomičnost a ergonomický tvar

  • Účinky chladicího gelu

Gelový polštář má chladivý účinek, lokálně utišuje bolest, působí protizánětlivě a snižuje otoky. Stejně účinně zklidní kůži spálenou od slunce a zmírňuje úpaly. Je zdravotně nezávadný, neobsahuje těkavé složky, netvrdne a neztrácí ortopedické vlastnosti. Během spánku vás příjemně ochladí a poskytne navíc i dokonalou oporu.

chladivý polštář

Pevné prostěradlo poslouží v létě i jako spolehlivá přikrývka

Přehazování ze strany na stranu, těžká a nepohodlná přikrývka, kterou neumíte dostat do vyhovující podoby. Navíc hřeje a to je to nejmenší, co během horké noci potřebujete. Ani lehká a na dotek příjemná letní přikrývka vám nenabízí dokonalý komfort? Zkuste to s prostěradlem. Možná se divíte, ale pevné prostěradlo je skvěle využitelné i jako lehká, příjemná a vzdušná přikrývka. I naše babičky tento zázrak znaly. Určitě jste se s tímto neocenitelným nápadem při návštěvě různých rekreačních destinací setkali.

Příjemná 100% bavlna vás zahalí do roušky jemnosti. Velmi rychle oceníte i její prodyšnost, ale zároveň trvanlivý materiál bez umělých přísad. Snadná manipulace a péče vám ušetří čas i peníze. Nezpotíte se pod ním a oceníte i jeho vzdušnost a lehkost. Pomůže vám zchladit se během neúprosných veder a starosti s nepohodlnými těžkými přikrývkami jsou zažehnány.

pevné prostěradlo na postel

Přidejte difuzér a zdravá aromaterapie může začít

Možná byste tomu nevěřili, ale příjemná vůně vám může pomoci nejen rychle usnout, ale přinese vám také klid a pocit pohody po celou dobu spánku. Použitím éterického oleje se zklidňujícími a uvolňujícími účinky, jako například levandulový éterický olej, se vaše tělo zbaví napětí, stresu, deprese, bolesti hlavy a svalů. Výborným pomocníkem je v tomto případě difuzér. Ten jednoduše nastavíte, přidáte éterický olej a aromaterapie může začít. Difuzér kromě toho, že váš vzduch provoní a zvlhčí, tak díky použitým éterickým olejům ho i pročistí, dokonce většina z nich napomáhá i při léčení některých zdravotních problémů.

Hlavním úkolem difuzéru je pročištění vzduchu od nepříjemných a nežádoucích pachů, ale pomocí vonných olejů má i léčebný účinek. Éterické oleje, které jsou do vzduchu rozptýleny, upravují jeho kvalitu. Protivirové, antibakteriální a antiseptické vlastnosti olejů spolu se záporně nabitými ionty a okysličujícími molekulami, které se při difuzování esenciálních olejů uvolňují, napomáhají redukovat chemikálie, bakterie, plísně, houby a kovy ze vzduchu. Pohlcují škodlivé částice a nahrazují je částicemi působícími pozitivně na náš organismus. Je to způsob aromaterapie, který se doporučuje u každého typu onemocnění. Přináší s sebou pocit uvolnění, čímž zlepšuje psychické, fyzické i emocionální rozpoložení člověka.

difuzer na vonné oleje

Zónová povrchová matrace Memory Green cirkuluje vzduch a jako bonus i masíruje

Matrace je základem každé postele. Špatně zvolený rozměr, tvrdost nebo materiál může nadělat více škody než užitku. Proto si dejte záležet i na výběru matrace, popřípadě ji doplňte kvalitní povrchovou matrací. Povrchová matrace Memory Green obsahuje 7-zónovou masážní linii pro lepší požitek ze spánku. Přes jednotlivé zóny rovnoměrně proudí vzduch, a tak masíruje celé tělo. Vzduch cirkuluje a vytváří i chladicí efekt. Paměťová pěna odlehčí tlak a přizpůsobí se tělu.

  • Výhody povrchové matrace Memory Green

Masážní linie jemně promasíruje celé tělo. Vroubkovaný povrch zajišťuje cirkulaci vzduchu a vy se tak nepotíte. Záruka až 5 let. Kvalitní paměťová pěna poskytne komfortní spánek. Povrchová matrace má i ochrannou funkci před znečištěním vaší základní matrace a prodlouží tak její životnost. Zmírní bolesti páteře, svalů a kloubů.

povrchová matrace memory green

Neváhejte a skoncujte s nepříjemnými horkými nocemi jednoduše, prakticky a bez velké investice. Sladké sny!



Komentáře

Zanechte svůj komentář