Home

Home

left banner

JAK POMÁHÁ TĚHOTENSKÝ POLŠTÁŘ?

Přidal: Kategorie: Polštáře Dne: Komentář: 0

Jak pomáhá těhotenský polštář?

S vytouženým těhotenstvím ruku v ruce přichází velké množství změn. Je to krásné a zároveň náročné období nejen pro budoucí maminku, ale i pro partnera či děti. Uchovat si důležité okamžiky a zážitky z těhotenství, které maminku naplní radostí, je někdy složité. Střídání nálad, rostoucí bříško, bolesti zad, ztížená pohyblivost a nezapomenout připravit vše pro nového člena domácnosti. Nároky na pohodlí těhulky se zvyšují a kromě opory blízkých se určitě hodí i jeden všestranný pomocník navíc.
Těhotenské polštáře byly navrženy za účelem odlehčení tlaku na namáhanou páteř a zároveň jako opora rostoucího těhotenského bříška. Postupně se zdokonalováním tvarů, velikostí a materiálů 
dostal těhotenský polštář do pozice skvělého multifunkčního pomocníka, jehož vlastnosti by si neměla nechat ujít žádná budoucí maminka.

tehotensky_polstar

Zmírnění bolesti v hlavní roli

Tělo ženy prochází během 9 měsíců velkou proměnou. Malý zázrak, který žena nosí pod srdcem, pomalu roste a vyžaduje více prostoru. Mamince se zvětšuje bříško, což přirozeně způsobuje tlak a bolesti páteře. Proto je primární a základní funkcí těhotenského polštáře odlehčení tlaku na namáhanou páteř. Oporou těhotenského bříška se tlak zmírní. Pro pohodlí od hlavy až k patě se dnes setkáte s různými velikostmi a tvary polštářů pro těhotné. Při výběru proto zohledněte své prostorové možnosti.
V naší nabídce najdete i 
poporodní těhotenský polštář na sezení, který pro bolavou maminku představuje úlevu zejména při sezení na tvrdé a neforemné židli.

Pohodlí a komfort nejen při spánku

Věřte, že pokud si jeho vlastnosti vyzkoušíte v posteli, stane se vaším oblíbeným společníkem i mimo ni. :-) Díky svému přizpůsobivému tvaru vám dopřeje to pravé ořechové pohodlí i při sledování televize na sedačce nebo čtení oblíbené knihy v křesle.
Dokonce nám některé maminky potvrdily, že se ho nechtějí vzdát ani po těhotenství, i jejich unavené polovičky si s těhotenským polštářem dokonale odpočinou.

tehotenske_polstare

Kojení zážitkem

Další důležitou funkcí, kterou polštář zvládá, je pomoc při kojení. Ihned se z něj stane praktický polštář na kojení, na který si pohodlně položíte miminko, čímž ulevíte svým rukám. Kojení má být pro maminku i miminko zážitkem. Je to jejich vzájemná chvilka sblížení, během které se u nich vytváří silné vzájemné pouto. Nenechte se proto během této vzácné chvilky, která se už nikdy nevrátí, vyrušovat! Dopřejte sobě i miminku pohodlí, jaké si zasloužíte.

polstar_na_kojeni

Bariéra a pocit bezpečí

Zejména v posledních měsících těhotenství je miminko obklopeno stále menším prostorem a i když mu je někdy už možná těsno, znamená to pro něj pocit bezpečí. Po příchodu na svět najednou přichází do styku s velkým otevřeným prostorem, což může u novorozenců vyvolávat neklid. Těhotenský polštář v této roli zastává hnízdo do postýlky, které simuluje náruč maminky a zajistí útulný omezený prostor.
Když se miminko začne otáčet nebo ho začínáte učit sedět, vytváří bezpečnostní bariéru a ochranu proti úrazům. Nahradí neforemnou velkou hromadu polštářů, u kterých máte někdy strach, že spadnou a dojde k úrazu.

 kvalitni_tehotensky_polstar

Těhotenské polštáře přinášejí řadu výhod. Zhotoveny jsou z materiálů vhodných pro maminku a zároveň ideálních i pro citlivou pokožku miminka. Antialergické a ortopedické vlastnosti jsou samozřejmostí a musí je každý kvalitní těhotenský polštář splňovat. Pro udržení hygienické čistoty je vhodné na polštář pro těhotné pořídit i náhradní povlak. My v EMI klademe důraz i na možnost regulování vnitřní náplně díky zipovému uzávěru. Jednoduše a snadno si tak polštář přizpůsobíte svým potřebám, případně s odstupem času doplníte.
Chvilky, které těhotenství přináší, jsou někdy náročné, ale jistě i nezapomenutelné a nikdy se nevrátí zpět. Vychutnejte si toto nejkrásnější období života v objetí praktického víceúčelového pomocníka, kterým těhotenský polštář bezpochyby je. Výsledek stojí za to!



Komentáře

Zanechte svůj komentář