Home

Home

left banner

JAK PEČOVAT O SEDACÍ VAK Z EKOKŮŽE?

Přidal: Dalibor Cicman Kategorie: Sedací vaky Dne: Komentář: 0

Jak pečovat o sedací vak z ekokůže?

Pod magickým pojmenováním ekokůže je skrytý syntetický materiál, který svým vzhledem nápadně připomíná kůži. Ekokůže nebo ekologická kůže je jakousi imitací pravé kůže, avšak její výroba je šetrná k životnímu prostředí. Vyznačuje se elegancí, pružností, neobyčejnou trvanlivostí, neláme se a navíc je antialergická. Využívá se proto jako potahový materiál funkčního nábytku nebo sedacích vaků. Díky svým obdivuhodným vlastnostem jsou sedací vaky z ekokůže vhodné nejen do interiéru, ale i do exteriéru, na terasy nebo k bazénům.

Sedací vak z ekokůže vždy jako nový

Pokud jste si mysleli, že je údržba ekokůže vskutku jednoduchá, nemýlili jste se. Možná bychom ještě dodali, že její údržba je nejjednodušší ve srovnání s jinými materiály. Sedací vak z ekokůže budete udržovat jako nový pouze pomocí jemného hadříku a teplé mýdlové vody. Určitě nezkoušejte žádné agresivní přípravky, které by mohly materiál poškodit. V případě prachu použijte pouze suchý hadřík.

Sedací vak z ekokůže

První pomoc: Sedací vak z ekokůže a skvrny

Skvrny na sedacím vaku odstraníte hadříkem (nejlépe antistatickou utěrkou) a teplou vodou, do které přidáte kapku saponátu nebo mýdla. Při tom si však dejte pozor na to, aby se materiál nepromočil a po vyčištění ho otřete do sucha.
V případě, že se vám podařilo udělat na ekokůži takové skvrny, na které nepůsobí ani tento zázračný elixír, sáhněte po speciálních přípravcích na ekokůži nebo ochranný prostředek určený k ošetřování kožených sedaček. Pozor si však dejte na to, abyste příliš neexperimentovali a nezkoušeli různé chemikálie nebo přípravky obsahující tuk nebo rozpouštědla.

Skvrny způsobené jídlem a tuky

Sedací vak z ekokůže zbavíme těchto skvrn také tak, že použijeme jemný hadřík a mýdlovou vodu. Pokud i po tomto čisticím úkonu zůstane na sedacím vaku menší mastný flíček, necháme ho tak a dále už skvrnu nečistíme - postupně se absorbuje do ekokůže.

Skvrny způsobené tekutinami a nápoji

I když vám tyto skvrny určitě nezlepší náladu, nic není ztraceno. Fleky a skvrny z tekutin je potřeba ihned osušit jemným hadříkem nebo papírovou utěrkou, kterou máte po ruce. (Nedrhnout!) Pak případně dočistit speciálním prostředkem určeným na kůži.

sedací vak z ekokůže emi

Pevně věříme, že vám naše jednoduché a ověřené tipy pomohou a váš sedací vak z ekokůže bude vypadat vždy jako nový. Pokud patříte k těm, kteří o ekokůži pochybovali, vězte, že vlastnosti tohoto materiálu ověřil čas a jeho údržba, jak jste mohli vidět, je skutečně nenáročná jednoduchá. Pokud vás alespoň trochu zaujala myšlenka vlastnit sedací vak z ekokůže u vás doma, ať už v interiéru nebo exteriéru, prohlédněte si naši nabídku sedacích vaků z ekokůže.



Komentáře

Zanechte svůj komentář