Home

Home

left banner

6 DŮVODŮ, PROČ JE TĚHOTENSKÝ POLŠTÁŘ IDEÁLNÍM SPOLEČNÍKEM PRO KAŽDOU MAMINKU

Přidal: Kategorie: Polštáře Dne: Komentář: 0

6 důvodů, proč je těhotenský polštář ideálním společníkem pro každou maminku

Během těhotenství je tělo každé budoucí maminky namáháno mnohem více než jindy, protože v této fázi funguje pro dva - ženu a její dítě. Těhotenský polštář dokáže v těhotenství nemalou měrou přispět ke kvalitnějšímu odpočinku a klidnému spánku matky. Polštář je užitečný i po porodu, kdy pomůže při kojení a poskytne ideální polohu pro spánek matky i miminka. Kromě toho existuje celá řada důvodů, proč jsou těhotenské polštáře ve stádiu gravidity, ale i po ní, užitečnou pomůckou pro každou maminku.

1. Maximální pohodlí pro namáhanou páteř

Páteř budoucí maminky je v období těhotenství nadměrně namáhána nejen přes den, ale i během spánku. Polštář pro těhotné ženy toto namáhání zmírňuje tak, že podpírá bříško, a tím mu dodává větší oporu. Díky unikátnímu tvarování můžete polštář využít kromě spánku také jako pomůcku při odpočinkovém ležení nebo jako podpěru hlavy při sledování televize.

2. Při kojení uleví vašim rukám

Kojící polštáře ve tvaru podkovy poslouží i jako opěrka, která zajistí mamince ideální polohu a výšku miminka při kojení. Tento polštář funguje i jako bariéra, která ochrání dítě při sezení před převrácením a sklouznutím z postele.

polštář pro těhotné ženy

3. Velikosti a tvary pro každého

Aby v polštáři našly své pohodlí všechny maminky, tak se těhotenské polštáře vyrábějí v různých velikostech a tvarech. Od menších, které jsou velmi praktické a manipulace s nimi je jednoduchá, až po větší. Ty svými víceúčelovými vlastnostmi umožňují najít komfort pro ženu a její malé děťátko při kojení vleže i vsedě.
Velké polštáře svými rozměry obklopují během spánku celé ženské tělo, čímž odpadá nutnost jejich přemisťování ze strany na stranu při každém přetáčení a změně polohy. 

6 důvodů, proč je těhotenský polštář ideálním společníkem pro každou maminku

4. Slaďte si ho podle sebe

Pokud nechcete, aby váš těhotenský polštář působil svou bílou barvou jednotvárně a nudně, můžete si na něj pořídit povlak ve svých oblíbených barvách a vzorech. Ten v případě zašpinění jednoduše vyperete a polštář i nadále zůstane jako nový.

těhotenský polštář

5. Materiál vhodný i pro alergiky

Vnějšek těhotenského polštáře je zhotoven ze 100% kvalitní tkané bavlny, která je velmi příjemná na dotek. Vnitřek polštáře tvoří výplň z dutých vláken, která je svými vlastnostmi maximálně zdraví neškodná a vhodná i pro alergiky či astmatiky. Další výhodou těchto výplní je jejich nízká hmotnost a jednoduché doplnění do polštáře, který může po častém používání ztratit svou tuhost a objem.

Kromě nich však existují polštáře plněné lehkými EPS kuličkami, které přesypáváním udržují polštář ve stálé pevnosti a umožňují jeho tvarování podle vaší potřeby

6. Těhotenský polštář využije celá rodina

I když jsou těhotenské polštáře primárně určeny ženám a jejich malým dětem, svou oblibu si najdou i u zbytku celé vaší rodiny. Pocit uvolnění po dlouhém a úmorném pracovním dni v něm najdou i tvrdě pracující tatínkové, starší děti po příchodu ze školy nebo starší lidé.

kojící polštář

Ať jste budoucí maminka, která na své dítě teprve čeká, nebo již čerstvá maminka, potíže spojené s nejkrásnějším obdobím vašeho života však provázejí každou z vás. Těhotenské a kojící polštáře vám pomohou zmírnit bolesti a usnadní odpočinek vám i vašemu děťátku. Prohlédněte si nabídku těhotenských polštářů, a také díky nim prožijte období svého mateřství s větší radostí a štěstím.



Komentáře

Zanechte svůj komentář