Home

Home

left banner

5 DŮVODŮ, PROČ BY U VÁS DOMA V ZIMĚ NEMĚLO CHYBĚT FLANELOVÉ POVLEČENÍ

Přidal: Gabika K. Kategorie: Povlečení Dne: Komentář: 0

5 důvodů, proč by u vás doma v zimě nemělo chybět flanelové povlečení

Flanel má už léta své pevné místo na poli ložního prádla. Povlečení ve svěžích barvách a moderních vzorech z tohoto úžasného materiálu dodá vaší ložnici punc domova a jemnosti. Kromě působivého vzhledu na vás čeká také řada dalších předností, které s sebou flanel přináší, a o kterých jste možná ani netušili. Objevte dnes s námi všechny výhody flanelového povlečení a posuďte sami.

flanelové povlečení

1. Hřejivost během sychravých dní a nocí

Patříte k lidem, kteří mají věčně ledové ruce a nohy? Nebo prostě milujete ten pocit zachumlat se večer do teplých peřin? Právě flanelové povlečení je na to jako stvořené. Základem pro výrobu flanelu je 100% bavlna, která úpravami získá vlasový efekt. Povlečení tedy přebírá všechny skvělé vlastnosti bavlny, jako je trvanlivost, výborná savost i prodyšnost. Díky tomu je toto povlečení vhodné nejen pro dospělé, ale i pro děti a miminka, jejichž pokožka je velmi citlivá. Flanel dobře izoluje teplo, proto je povlečení z tohoto materiálu vhodné zejména do chladnějšího období. Zahřeje vás ani se nenadějete a od podzimu až do jara nebudete chtít spát v žádném jiném ložním prádle. Flanelové povlečení si prostě navléknete v říjnu a v dubnu ho budete velmi neradi opouštět.

2. Jemnost

Hřejivé flanelové povlečení vás nadchne hned na první dotek svou jemností. Díky hustému vlasu má neodolatelně hebký povrch a mimořádně hřejivé vlastnosti. Pokud budete o své povlečení správně pečovat, určitě se vám odvděčí svou měkkostí a hebkým povrchem i po opakovaném praní. Tato výhoda lahodí všem, kteří nesnesou "kousání" materiálů. U nás si povlečení z flanelu můžete zakoupit v mnoha atraktivních barevných variantách a vzorech, které ve vaší ložnici navodí pozitivní atmosféru.

3. Rychle schne, takže si ho můžete vychutnávat nepřetržitě

Kromě mimořádné jemnosti se může flanelové povlečení pyšnit také svou rychleschnoucí vlastností, takže jeho hřejivost si můžete vychutnávat téměř nepřetržitě.

4. Skvělé absorpční vlastnosti

Kvalitní povlečení by vám mělo přinést příjemný a ničím nerušený spánek, který je zaručen díky vhodně zvolenému materiálu a prodyšnosti povlečení. Naše povlečení z flanelu je proto skvělou volbou. Dokáže absorbovat vlhkost a je prodyšné. Proto se v něm budete cítit příjemně i v případě, že se v noci zpotíte.

5. Nenáročná péče

Aby vás flanelové povlečení těšilo co nejdéle, měli byste věnovat náležitou pozornost péči o něj. Flanel však není vůbec náročný na údržbu, avšak máme pro vás několik doporučení, kterých byste se měli držet. Prádlo je nutné vložit do pračky naruby a použít šetrný prací prostředek. Doporučujeme používat i aviváž, která zajistí, že si povlečení udrží svou jemnost. Velkou výhodou je, že flanel nemusíte žehlit, avšak pokud to uděláte, lépe si tím udrží svůj tvar a vydrží vám mnohem déle hladké než klasická bavlna.

 povlečení z flanelu

Máme pro vás připravenou pestrou nabídku prvotřídního flanelového povlečení. Naše povlečení si můžete objednat ve standardních setech o rozměrech 200 x 140 + 90 x 70 cm. Zapínání je standardně řešeno na knoflíky. K flanelovému povlečení zároveň doporučujeme naše kvalitní napínací prostěradla.

Flanel je láska na celý život. Jakmile se do něj jednou položíte, už nebudete chtít cokoliv jiného. Možná pouze během léta uděláte výjimku a zvolíte saténové povlečení, ale s nástupem sychravém podzimu se zase vrátíte k flanelu. Při správné péči vám bude flanelové povlečení dobrým společníkem v chladnějším období i vkusným doplňkem do ložnice celé roky.



Komentáře

Zanechte svůj komentář