Home

Home

left banner

3 NEJJEDNODUŠŠÍ TIPY, JAK DOSÁHNOUT KOMFORTNÍ A STYLOVÉ POSTELE NA ZIMU

Přidal: Dalibor Cicman Kategorie: Root Dne: Komentář: 0

3 nejjednodušší tipy, jak dosáhnout komfortní a stylové postele na zimu

Za oknem je stále chladněji, což může znamenat jediné! Upravit si byt tak, aby z něj vyzařovalo teplo domova a komfort. Nic vás nepotěší víc, než když se vrátíte z chladného počasí do teplého bytu a ještě teplejší postele. Proto se dnes naučíme připravit si postel, která bude měkká, teplá a stylová, a to pouze díky 3 jednoduchým tipům.

Změna je příjemným začátkem

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak změnit ložnici, je změnit ložní prádlo. Ideální povlečení vás zaujme svým stylem, a zároveň je pohodlným a útulným místem pro váš odpočinek. Pomocí těchto tipů, které jsme pro vás připravili, osvěžíte svou postel na zimní období.

Zimní postel

1. Každý večer jako v hotelovém pokoji

Co dělá postel hotelovou postelí? Zářivě bílé ložní prádlo nebo jiné světlejší odstíny, nadýchané polštáře, napnutá prostěradla a měkoučké přehozy či deky. Pokud chcete dosáhnout efektu hotelové postele, první, co musíte udělat, je prostěradlo zastrčit co nejpevněji. V případě, že máte napínací prostěradlo, natáhněte ho na matraci tak uhlazeně, jak to jen dokážete. Prostěradlo i povlečení byste měli volit v neutrálních barvách a odstínech.

Ložnice hotel

2. Dekorativní polštářky zvýrazní postel

Nejžhavějším trendem v ložnici je moderní styl s hladkými liniemi, který je inspirovaný japonským ložním prádlem. Použijte dekorativní polštářky, abyste zvýraznili na pohled nenápadnou postel a dodali jí tak šmrnc. Vyberte si dekorační polštáře s povlečením a potahy v teplých barvách, jako je dýňová, jahodová, smetanová, olivová nebo čokoládová.

Dekorativní polštářky

3. Textury a vzory jsou trendy

Trend používání desítek polštářů a přikrývek, které pouze shromažďovaly prach, naštěstí skončil. Nyní je moderním řešením jednoduchost pouze s několika dekoračními polštáři a dekou přehozenou přes roh postele. Nicméně, i u toho se dá krásně vyhrát, protože do módy přicházejí nádherné textury a vzory. Ať už se rozhodnete pro geometrické tvary, květinové textury nebo cokoliv jiného, uděláte dobře. Použijte alespoň tři polštáře, kterými přidáte posteli barvu a texturu, přehoďte deku přes roh postele nebo ve spodní části, kde máte nohy a voilà, nádherná a dokonalá postel na zimu je připravena!

Zimní postel



Komentáře

Zanechte svůj komentář