Home

Home

left banner

10 TIPŮ NA VÁNOČNÍ DÁRKY, SE KTERÝMI URČITĚ ZABODUJETE

Přidal: Gabika K. Kategorie: Tipy a triky Dne: Komentář: 0

10 tipů na vánoční dárky, se kterými určitě zabodujete

Docházejí vám už nápady, čím obdarovat na Vánoce své blízké? Přemýšlíte, co koupit jako vánoční dárek pro muže, ženu, mámu, tátu či děti? Jste přesvědčeni o tom, že jste jim darovali za ty roky už všechno možné i nemožné a nevíte, co by jim udělalo radost tyto Vánoce? Správný dárek by měl být osobní, trefný a praktický. Inspirujte se našimi EMI tipy. Buďte originální a vsaďte na ověřené dárky, kterými u vánočního stromečku zaručeně vykouzlíte úsměvy na tvářích vašich blízkých.

10 tipů na vánoční dárky

1. Sedací vak

Tento jednoduchý a zároveň moderní doplněk do domácnosti potěší opravdu každého - malé i velké. Přizpůsobí se jakékoliv postavě, dopřeje maximální možný komfort a poskytne zdravé sezení. Ve svém využití se neomezuje pouze na použití v obývacím pokoji či dětském pokoji. Hodí se i do exteriéru, např. do bazénu, na terasu, do zahrady. Velkou výhodou sedacího vaku je i to, že nemá žádné ostré hrany, proto je nejvhodnějším nábytkem pro děti. V naší bohaté nabídce najdete sedací vaky různých velikostí, typů a barev.

sedací vak      sedací pytel

sedací vak do exteriéru

2. Přikrývky a polštáře - od letních přes celoroční až po levandulové

Přikrývky a polštáře se starají o naše pohodlí až během jedné třetiny délky našeho života, proto byste jejich výběr neměli vůbec podceňovat. U nás v EMI najdete antialergické i péřové přikrývky a polštáře od standardních rozměrů až po polštáře a přikrývky různých rozměrů šité unikátními metodami pro váš nerušený spánek. Exkluzivně pouze v EMI najdete také levandulové přikrývky a polštáře, jejichž součástí výplně je sušená levandule. Pomohou vám v boji se stresem, nespavostí, nervozitou nebo bolestmi hlavy.

levandulová přikrývka  levandulové polštáře

3. Povrchová matrace

Povrchová matrace je skvělým dárkem pro lidi, kteří mají starší matraci a nechtějí nebo nemohou investovat do nové, případně chtějí vylepšit či ochránit od nečistot již existující matraci. Povrchová matrace prodlouží životnost základní matrace a plní i funkci chrániče na matraci, takže ji ochrání před znečištěním a vlhkostí. V naší nabídce najdete povrchové matrace z paměťové pěny i kvalitní PUR pěny v různých rozměrech. Nabízíme vám velikosti pro jednolůžkové postele, ale i povrchové matrace vhodné pro manželské postele.

povrchová matrace

4. Ložní povlečení - povlečení nikdy není dost

Nejtématičtějším dárkem Vánoc je vánoční povlečení. Je ideálním dárkem, protože v obdarovaném zanechá sváteční pocit i poté, co Vánoce skončí. Potěšte vaše blízké praktickým a milým dárkem. Díky krásnému vzoru a příjemné 100% bavlně budou usínat s blaženým pocitem.

Flanelové povlečení se perfektně hodí do chladného období, protože dokáže velmi dobře izolovat teplo. Bude vás během chladného období rozmazlovat svou hebkostí. Je jemné, rychle schne, dokáže absorbovat vlhkost, je prodyšné a není náročné na údržbu. Ať jím obdarujete kohokoliv, buďte si jisti, že si ho zamiluje.

Damaškové povlečení je vyrobeno z materiálu, který působí luxusně a přežije i několik generací. Vyznačuje se výbornou vstřebatelností potu, prodyšností, hedvábnou hebkostí, leskem a vysokou odolností. Vždyť ne nadarmo se říká, že je zárukou výborné investice. Díky dlouhé životnosti se damaškové povlečení mezi rodinnými příslušníky dědí z generace na generaci.

Bavlněné povlečení je jakousi stálicí mezi povlečením a je stále nejoblíbenější. Je to kvůli jeho vlastnostem, protože je velmi příjemné k pokožce, měkké, pružné, výborně prodyšné, ale skvěle také absorbuje pot. Naše bavlněné povlečení je vyrobeno ze 100% hustě tkané bavlny delux. Z naší pestré nabídky barev, vzorů a rozměrů si zaručeně vyberete.

3D povlečení je stále velkým hitem v bytovém textilu. Spojuje v sobě trojrozměrný obraz a dokonalou barevnost, díky čemuž oživí a zvýrazní každou ložnici. Kromě krásných motivů a vzorů vás toto povlečení potěší svými vlastnostmi. Je příjemné na dotek, jemné, pevné a barevně stálé. 3D povlečení potěší i ty nejnáročnější příbuzné a zároveň dodá trendový nádech posteli.

Saténové povlečení je luxusem mezi povlečením. Získá si vás svou hebkostí, jemnou strukturou a lesklým vzhledem. Obdarujte jím lidi, kteří si potrpí na něco náročnějšího, elegantnějšího, luxusnějšího a více nóbl. Jeho životnost je trojnásobně delší než životnost běžného povlečení.

Nesmíme zapomenout ani na dětičky, pro které vám nabízíme dětské povlečení vyrobené ze 100% hustě tkané bavlny delux. Tato bavlna je šetrná k jemné dětské pokožce a zajistí tak zdravý spánek každého dítěte. V naší nabídce najdete povlečení s klasickými dětskými motivy, ale i povlečení s oblíbenými pohádkovými postavičkami.

vánoční povlečení    flanelové povlečení   damaškové povlečení  bavlněné povlečení  3D povlečení   saténové povlečení   dětské povlečení

5. Těhotenský polštář

Těhotným ženám ve vašem okolí pořiďte pod vánoční stromeček těhotenský polštář, který se přizpůsobí jejich tělu a zaručí pohodlnou pozici při odpočinku a relaxaci. Polštář pro těhotné je víceúčelový produkt, proto se nemusíte bát, že ho maminka po narození děťátka už nevyužije. Může ho použít i jako kojící polštář, na vyplnění velkého prostoru kolem miminka, jako bezpečnostní bariéru kolem miminka, při polohování a také jako oporu dítěte při sezení.

6. Hnízdo do postýlky

Hnízdo do postýlky potěší maminky i dětičky. Je to všestranný pomocník, který zajistí ochranu a pohodlný spánek děťátku a maminkám usnadní péči o miminko. Naše hnízda pro miminka vyrábíme s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Používáme certifikované a zdravotně nezávadné materiály, které jsou vhodné i pro citlivou dětskou pokožku. Příjemné materiály a testované střihy hnízd zaručí úsměv na tváři a pohodlí každému dítěti. Výjimečné jsou také v tom, že díky jejich vlastnostem vás mohou provázet i kdekoliv na cestách. Více o hnízdech si přečtěte na našem blogu v článku 6 důvodů, proč si koupit hnízdo pro miminko.

7.Hrací deky

Dětská deka na hraní je určena pro nejmenší. Pomáhá rozvíjet motoriku, fantazii, myšlení a intelekt miminka. Nabízí mnoho podnětů a aktivit, které miminko baví a stimulují jeho smysly. Vytváří pohádkové království pro novorozence až po batolata. Klidně ji můžete použít i při hře na zahradě či terase, protože díky jemné a hřejivé podložce na dně deky izoluje chlad. Tato veselá hrací deka se postará o bezpečný a útulný prostor pro vaši ratolest.

těhotenský polštář  hnízdo pro miminko  hrací deka

8. Přehoz na postel

Považujete přehozy za zbytečnost? Neměli byste to dělat! V ložnici totiž plní hned několik funkcí najednou. Dodávají jí jedinečnost a luxus, ale postarají se také o ochranu ložního prádla před jeho opotřebením a znečištěním, čímž mu zajistí dlouhou životnost. Dále vám vykouzlí dokonale ustlanou postel během sekundy a navíc zajistí, že si budete každý večer lehat do čistých peřin. Poslouží vám i jako přikrývka. V našem e-shopu EMI najdete přehozy v různých barvách a motivech - od elegantních až po barevně zářivé.

9. Difuzér

Dopřejte svým blízkým oázu klidu přímo u nich doma. Difuzér provoní každou domácnost, vytvoří dokonalou harmonii těla, mysli a postará se o čistý vzduch. Je to nejlehčí a nejjednodušší způsob, jak dostat do vzduchu éterické oleje a oleje k inhalaci. Úkolem difuzéru je rozptylovat do vzduchu směs vody a olejů, a tak odstraňovat nežádoucí pachy. Kromě toho mají i léčivý účinek. Éterické oleje rozptýlené v místnosti ve formě jemné mikromlhy zůstanou ve vzduchu několik hodin. Vzduch osvěžují a upravují jeho kvalitu.

difuzér

10. Dárková poukázka

Nepřesvědčil vás žádný z našich tipů? Nebo nechcete riskovat nesprávný výběr? Bojíte se, že se netrefíte do vkusu? Připravili jsme si pro vás dárkové poukázky na nákup v EMI. Na výběr máte hned několik variant - dárkové poukázky v hodnotě 600 Kč, 800 Kč, 1 000 Kč nebo 2 500 Kč. Věnovat pod vánoční stromeček dárkovou poukázku je jako věnovat blízkému přesně to, po čem touží. Sám si vybere, na co poukázku použije, a tak mu uděláte největší radost.

Pevně věříme, že jsme vám těmito tipy usnadnili rozhodování a vy se tak můžete pustit do nakupování vánočních dárků z pohodlí domova. A pokud patříte k lidem, kteří si tyto záležitosti nechávají na poslední chvíli, pokuste se udělat tento rok výjimku. Objednejte si dárky u nás v EMI a budete mít záruku kvalitních, originálních, praktických a rychle dodaných dárků bez námahy. O vše se postaráme my a vy si užijete předvánoční čas beze stresu. Šťastné a veselé!

vánoce



Komentáře

Zanechte svůj komentář