Home

Home

left banner

KTERÁ PŘIKRÝVKA JE PRO VÁS TA PRAVÁ?

Přidal: Kategorie: Přikrývky Dne: Komentář: 0

Která přikrývka je pro vás ta pravá?

Představujeme vám naše nejprodávanější a zákazníky nejoceňovanější přikrývky. Pečlivě si proto přečtěte celkový stručný popis, abyste si mohli pořídit kvalitní a pro vás tu pravou přikrývku, se kterou strávíte každou noc.

přikrývky pro celou rodinu

1. Přikrývka standardní (140x200 cm)

Patří mezi nejvíce vyhledávané přikrývky z naší nabídky. Výplň přikrývky tvoří duté silikonizované vlákno, které udržuje teplo. Poskytuje izolační a termoregulační vlastnosti, které si bez problémů mohou vychutnat i alergici a astmatici. Přikrývka je vyráběna skandinávskou technologií, a to konkrétně vrstvením jemných pavučin z dutého vlákna s hustotou 200 g/m². Můžete ji používat nepřetržitě během celého roku. Duté vlákno vytváří příjemný pocit prostřednictvím přilnavého efektu. Ideální i do dětského pokoje či pokoje teenagerů.    

Nabízíme ji i v maxi velikosti jako manželskou a prodlouženou přikrývku.

2. Přikrývka letní (140x200 cm)

Největší favorit letních nocí. Na dotek působí lehce a příjemně. Její specifickou termoregulační vlastnost tvoří dva základní materiály:

  • antialergické duté vlákno
  • povlak z mikrovlákna

Díky nim je tato přikrývka tak výjimečná, neškodí zdraví a skvěle reguluje teplotu. Povlak z mikrovlákna je sametově hebký, antialergický a účinný proti roztočům. Je vhodnou volbou i pro děti a teenagery.

Její hmotnost činí 1200 g, díky čemuž se snadno skladuje a nepřináší pocit tíhy během spánku.

3. Přikrývka Slim (140x200 cm)

Díky své váze (900 g) je lehoučká, prodyšná a vhodná do tropických nocí. Jedním z jejích pozitiv je její možnost využití i pro alergiky a astmatiky. Vnitřek přikrývky tvoří duté, prodyšné a antialergické vlákno, které úžasně cirkuluje vzduch a působí termoregulačně. Obsah přikrývky se vyznačuje odolností vůči bakteriím, houbám a plísním, což zabraňuje jejich množení. Dobře odvádí vlhkost. Slim přikrývka je tak ultra lehká, že ji nepocítíte ani během nejžhavějších dní. Své místo si najde i v dětském pokoji.

4. Přikrývka Double (140x200 cm)

Jediný "obojživelník" v našem skladu. :-) Dvojpřikrývka je obohacena o nenápadné šňůrky po svém obvodu, které se v zimě jednoduše svážou, čímž vzniká extra teplá přikrývka. V létě stačí odebrat jednu vrstvu, přičemž vznikají 2 samostatné přikrývky s hmotnostmi 1200 g, je vhodná na léto, a s hmotností 1 800 g slouží přikrývka jako celoroční. Letní přikrývka je díky tomu lehoučká a vy se tak pohodlně vyspíte i během tropických nocí. Naopak extra teplá přikrývka, která se skládá z obou odnímatelných vrstev, váží 3 000 g a zahřeje vás svou unikátní hřejivou vlastností.

5. Levandulová přikrývka (140x200 cm)

Levandule se pyšní svými pozitivními účinky proti nervozitě, stresu, bolestem hlavy, nespavosti či psychické nepohodě. Spojili jsme pro vás příjemné s užitečným, a to ve formě antialergické přikrývky s obsahem sušené levandule. Sušené květiny jsou ukryty v jádru přikrývky, čímž vám dopřeje hluboký spánek a klid. Přikrývka je taktéž vyrobena tak, aby její použití bylo možné během celého roku.

levandulová přikrývka

Léčivé účinky levandule:

  • vhodná při nespavosti a nervozitě
  • účinně pomáhá při syndromu neklidných nohou
  • tiší respirační onemocnění
  • protizánětlivý efekt
  • působí proti ekzémům či psoriáze
  • napomáhá při trávicích potížích
  • udržuje zdravé a krásné vlasy, pokožku a nehty

6. Přikrývka prodloužená (140x220 cm)

Příjemně hřeje a je měkká. Na našem trhu je velmi žádaná, protože její duté vlákno slouží jako perfektní izolant tepla. Antialergická prodloužená přikrývka je vhodná i pro alergické pacienty. Rovněž brání uchycení nežádoucích bakterií, proto si naplno vychutnáte její čistotu. Se svým rozměrem 140x220 cm je určena pro vyšší lidi, aby si i oni mohli vychutnat dlouhý a ničím nerušený spánek.

7. Přikrývka manželská (200x200 nebo 220x200 cm)

Tato přikrývka je aktuálně velkým hitem. Nazývá se také "francouzská přikrývka" a je určena pro oba partnery. Vyznačuje se svou extrémní měkkostí, díky čemuž ji lze používat během celého roku. Splňuje kritéria náročných uživatelů, a to od antialergických vlastností přes termoregulaci až po odolnosti vůči bakteriím a škůdcům.

8. Péřová přikrývka (140x200 nebo 200x220 cm)

Jako jediná přikrývka z naší EMI nabídky je plněna peřím a chmýřím, které je perfektním absorpčním materiálem. Povrch přikrývky je tvořen ze 100% kvalitní bavlny. Ideální do chladných nocí, protože peří se vyznačuje svou výjimečnou izolací tepla. Vzhledem k použité bavlně je tato péřová přikrývka kvalitní, a proto k jejím nejsilnějším stránkám patří dlouhá životnost.

Mnoho lidí se neumí rozhodnout, jaká přikrývka by byla pro ně nejvhodnější, a v časové tísni většinou reagují unáhleně. Proto věříme, že vám tento náš průvodce přikrývek EMI pomůže v rozhodování. Koupit kvalitní přikrývku na míru lze pohodlně a levně, stačí navštívit naši širokou nabídku přikrývek a přesvědčit se.

jak si vybrat přikrývku



Komentáře

Zanechte svůj komentář