Home

Home

left banner

6 DŮVODŮ, PROČ NEPROMOKAVÁ PROSTĚRADLA ZKVALITNÍ SPÁNEK

Přidal: Kategorie: Matrace Dne: Komentář: 0

6 důvodů, proč nepromokavá prostěradla zkvalitní spánek

Spánkem člověk stráví přibližně třetinu svého života. Nedostatek a nekvalitní spánek v našem těle způsobují mnohé poruchy, které mohou vést až k různým onemocněním a představují pro nás hrozbu. Musíme se proto snažit o vytvoření co největšího pohodlí a komfortu během spánku. Toto pravidlo platí dvojnásob u dětí, které pro svůj správný vývoj potřebují ničím nerušený a pohodlný spánek, a také pro nemocné lidi, protože je obecně známo, že spánek léčí. Zajištění komfortního spánku však není úplně jednoduché. Je potřeba dodržovat určitá pravidla, která buď můžeme, nebo nemůžeme ovlivnit. Co však můžeme ovlivnit, to je správný výběr a volba barev ložnice, vhodné postele, kvalitní matrace, polštáře a v neposlední řadě i prostěradla. U malých dětí a imobilních pacientů je velmi důležité postarat se o to, aby matrace byla vždy v suchu, aby nedocházelo k poškození pokožky a narušení spánku. Tento problém vám pomohou vyřešit nepromokavá prostěradla na postel, která jsou dokonalým chráničem postele a udrží vaši matraci v maximální čistotě, svěžesti a suchu. Nepromokavé prostěradlo na postel ocení i všichni, kteří si potrpí na ochranu matrace.

nepromokavá prostěradla na postel

Dvě vrstvy pro důkladnou ochranu

Nepromokavá prostěradla na postel se skládají ze dvou vrstev. Vrchní vrstva je 100% bavlna, která prochází tepelným zpracováním s nepromokavou vrstvou polyuretanu. Spolu tyto dvě vrstvy vytvoří jeden nepromokavý celek. Dokonale tak ochrání vaši matraci před nežádoucími tekutinami.

Příjemné na dotek

Nepromokavé chrániče na matrace jsou i na dotek velmi příjemné, protože vrchní vrstvu tvoří 100% bavlna, která je jemná a ohleduplná i k citlivé pokožce malých dětí a alergiků. Nebudete proto ani vědět, že spíte na nepromokavém prostěradle, ale budete mít pocit, jako byste měli klasické prostěradlo, které běžně používáte.

Nepromokavé prosteradlo do postýlky

Slouží jako bariéra

Nepromokavá prostěradla zabraňují proniknutí tekutin, slouží i jako bariéra proti roztočům a jiným nečistotám, jako je oloupaná kůže, vlasy a pot. Zabraňují jejich proniknutí na matraci a ta bude stále čistá a dokonale svěží.

Praktické a snadno čistitelné

Nepromokavé chrániče se vyrábějí i jako krycí prostěradla, tudíž dokonale obepnou matraci ze všech stran. Jsou tak ideálními pomocníky při péči o děti a imobilní pacienty. Na posteli nekloužou a nepohybují se. Manipulace s nimi je jednoduchá a zvládne ji každý. Rovněž lze všechna tato nepromokavá prostěradla na postel i prát, takže po znečištění je svléknete a hodíte do pračky. Budou tak vždy hygienicky čistá a svěží. Praním se zbavíte i mikroorganismů a nečistot, které na prostěradle zůstaly během jeho používání.

Voděodolné, ale zároveň vzdušné

Nepromokavá prostěradla na postel mají vynikající vlastnost, matrace pod plachtou dýchá a je zachována její 100% čistota. Ačkoliv prostěradlo obsahuje nepromokavou vrstvu, cirkulace vzduchu díky polyuretanové membráně mezi matrací a okolím probíhá bez problémů. Nebudete se tak během spánku potit ani vy, ani vaše matrace.

Prostěradla pro každého

Díky vlastnosti nepromokavého prostěradla nepropouštět tekutiny je jeho použití vhodné všude, kde se očekává časté polití či zašpinění. Nepromokavé vlastnosti tak jistě ocení rodiče malých dětí, kde jim nepromokavá prostěradla do postýlek poskytnou dokonalou ochranu matrace. Ideální jsou i do rodin s imobilními pacienty či staršími lidmi, ale určitě si je budou pochvalovat i všichni milovníci čistoty a svěžesti své matrace.

nepromokavý chránič na matraci

Nepromokavá prostěradla jsou nejlepší způsob ochrany matrace před menšími či většími nehodami. Různé velikosti a provedení si můžete prohlédnout v naší nabídce, a vybrat si tak dokonalého pomocníka do vaší domácnosti právě pro vás.



Komentáře

Zanechte svůj komentář