Home

Home

left banner

3D POVLEČENÍ A JEHO VLIV NA ZDRAVÍ

Přidal: Kategorie: Povlečení Dne: Komentář: 0

3D povlečení a jeho vliv na zdraví

Novinkou v oblasti ložního prádla je 3D povlečení, které se v současnosti těší velké oblibě. Svou jinakostí, prostorovými vzory a živými barvami dotváří nádech luxusu každé ložnici. U někoho však právě tento fakt dokáže vyvolávat dojem, že je 3D povlečení na postel vyráběno z umělin, které dlouho nevydrží a mohou negativně ovlivnit jeho zdraví. Pokud patříte do skupiny pochybovačů a skeptiků, nebo jste prostě jen více opatrní, přečtěte si následující text. Nechte se přesvědčit o skutečnostech vlivu 3D povlečení na vaše zdraví.

Léčivé účinky barev

O významu barev a jejich vlivu na náladu a duševní zdraví člověka není potřeba příliš polemizovat. Zářivé odstíny 3D povlečení vytvářejí dokonalý soulad mezi psychikou a prostředím vaší domácnosti. Předtím, než se v závěru náročného dne ponoříte do snů, se díky modernímu designu 3D povlečení ocitnete na pobřeží moře, louce poseté květy, v zasněžené krajině nebo obklopeni okvětními lístky růží. Kromě příjemného a zklidňujícího pocitu dodává 3D povlečení člověku pohodu a pozitivně ovlivňuje jeho vnitřní harmonii. Teplé barevné odstíny působí povzbudivě, studené konejšivě. Stejně jako všude jinde, ani při výběru 3D povlečení byste neměli výběr barev vůbec podceňovat.

3D povlečení

Trvanlivé vzory, které nepouštějí

K barvám se přece jen ještě na chvíli vrátíme. Pokud jste se setkali s povlečením, jehož barvy vám po čase zašpinily celé ložní prádlo nebo vás, stejné zkušenosti se v případě 3D povlečení nemusíte obávat. Povlečení z naší nabídky je vyráběno reaktivním nanášením barev. To znamená, že barvivo se přímo spojuje s materiálem a spolu s ním tvoří jeden celek. Takto barvené 3D povlečení si udrží své prostorové motivy po dlouhou dobu. Klidně i po několikanásobném vyprání.

3D povlečení

Bavlna, bavlněný satén nebo mikrovlákno?

3D povlečení na postel je nejčastěji zhotoveno právě z těchto tří materiálů. Bavlněné povlečení je příjemné na dotek, absolutně zdraví neškodné a svou vzdušností dokonale vstřebává tělesnou vlhkost. Díky svým vlastnostem se stala 100% bavlna v oblasti ložního prádla nejoblíbenějším materiálem. To z ní činí ideální volbu i v případě, pokud hledáte povlečení pro své malé ratolesti. Právě u nich je pokožka hlavně v nízkém věku náchylná na jakékoliv uměliny.

3D povlečení Eiffelova věž

Bavlněný satén je materiál z jemně česané bavlněné příze. Díky tomu se zaručuje jeho na dotek příjemná měkkost hebkost. Tyto vlastnosti saténu jsou během zimy doprovázeny hřejivými pocity a naopak - bavlněný satén v létě příjemně chladí. Stejně jako bavlna, i on vytváří absorbováním potu ideální prostředí pro váš nerušený spánek.

Mikrovlákno je populárním materiálem pro výrobu levnějšího 3D povlečení. Jde o hustě tkanou imitaci hedvábí, která se v současnosti ve velké oblibě využívá při výrobě různých oděvů. Právě hustota mikrovlákna zabrání ukrytí i těch nejmenších škůdců parazitujících ve vaší blízkosti. Vyhněte se syntetickým vláknům vyráběným z ropy, která nesají vlhkost. Jejich vzhled se sice podobá hedvábí, ale ani zdaleka nekopírují jeho skvělé vlastnosti.

3D povlečení Riella Lila

Pokud si vyberete kvalitní povlečení s prostorovými 3D vzory, předejdete namáhání pokožky umělými polyesterovými vlákny. Zdravotně nezávadné 3D povlečení poskytuje dokonalou úlevu během spánku vám i vaší pokožce. Saténové zpracování povlečení z naší nabídky je vhodné pro alergiky, ale i malé děti. Vyberte si svůj oblíbený vzor a zpestřete prostředí své ložnice nebo dětského pokoje opravdu nevšedním způsobem.



Komentáře

Zanechte svůj komentář