Home

Home

left banner

VÁNOČNÍ POVLEČENÍ UMOCNÍ VÁNOČNÍ ATMOSFÉRU KAŽDÉ LOŽNICE

Přidal: Gabika K. Kategorie: Povlečení Dne: Komentář: 0

Vánoční povlečení umocní vánoční atmosféru každé ložnice

Vánoční čas se pomalu, ale jistě blíží. Pro někoho to představuje stres a shon, pro jiného zase nejkrásnější období roku. K Vánocům nepatří pouze dárky a voňavé pečivo. Abyste mohli přivítat vaše blízké do útulné vánoční atmosféry, vyzdobte si domácnost a nezapomeňte na každou místnost vašeho domova. Povlečení už dávno není pouze nezbytnou součástí postele. Díky dnešní široké nabídce je výrazným prvkem dokonale dotvářejícím každý interiér. Pokud během Vánoc bude vaší volbou vánoční povlečení, umocníte pravou atmosféru Vánoc i ve vaší ložnici. O to milejší bude přivítání vašich hostů či rodiny v pokoji s vánočním povlečením.

vánočné povlečení

Výběr materiálu

Při výběru materiálu dbejte na kvalitu a nekupujte povlečení, které je podezřele levné. Osvědčenou klasikou je kvalitní povlečení ze 100% bavlny delux. Tradiční ložní prádlo z bavlny se stále řadí mezi nejrozšířenější povlečení na trhu. Přednostmi tohoto materiálu jsou především výborná prodyšnost, trvanlivost a hebký materiál. Jde o pevnou látku, která velmi dobře drží svůj tvar. Je odolná vůči oděru způsobeným častým praním. Vysoká gramáž materiálu zaručuje kvalitní zpracování. Povlečení z bavlny delux je tak příjemné, že se vám nebude chtít vstávat. Můžete ho kombinovat s jersey prostěradly, čímž vytvoříte útulné hnízdečko na spaní.

Výběr barvy

Typickou barvou Vánoc je červená a zelená, proto se nebojte povlečení ve výrazných tónech. Klidně sáhněte po vzorech, které jsou zajímavé a veselé. Vánoční povlečení se zajímavým vzorem se ihned stane okouzlujícím doplňkem každého interiéru. Mezi oblíbené motivy patří samozřejmě stromky, hvězdičky, sobi, sněhové vločky, srdíčka, ale i typické vánoční káro doplněné nápisy.

vánoční povlečení jako dárek

Vánoční povlečení jako dárek

Povlečením s vánočním motivem můžete klidně i někoho obdarovat. Určitě vaši blízcí budou mít radost z praktického a milého dárku. Navíc je vánoční povlečení ideálním dárkem, protože v obdarovaném zanechá sváteční pocit i poté, co Vánoce skončí. Připomene mu krásné chvíle a dokonce si ho může zamilovat natolik, že se stane jeho společníkem během celého chladného období, nejen během Vánoc. Je něčím, co využije a potřebuje každý. Vánoční povlečení je nepochybně pastvou pro oči. Zaručeně ho budou všichni milovat.

V EMI jsme si pro vás připravili vánoční povlečení s klasickým i 3D motivem. Naše povlečení se zimními motivy je vyrobeno z vysoce kvalitní 100% bavlny delux. Splňuje ty nejpřísnější nároky na kvalitu materiálu a potisku. Inspirujte se a zažijte příjemné okouzlující chvilky v útulném domácím prostředí. Vyberte si motiv, který nejvíce lahodí vašemu oku.

povlečení s vánočním motivem

Vánoce jsou čas, kdy se celý váš domov může proměnit na pohádkové místo. Nezmeškejte to a oblečte svůj domov do svátečního! Vneste dotek pohody a klidu do vašeho domova. Naše vánoční povlečení vám pomůže vdechnout sváteční atmosféru a přinese ducha Vánoc i k vám. Užijte si letošní Vánoce v klidu. Šťastné a veselé!



Komentáře

Zanechte svůj komentář