Home

Home

left banner

PROČ BYSTE MĚLI SEDACÍ VAKY VYUŽÍVAT V PRÁCI?

Přidal: Kategorie: Sedací vaky Dne: Komentář: 0

Proč byste měli sedací vaky využívat v práci?

Od časných ranních hodin sedíte v kanceláři, po krk v papírech a nevíte, kde vám hlava stojí. Sedíte v nepohodlném kancelářském křesle a všechno vás bolí. Ať už je oběd, polovina ukrutně dlouhé pracovní doby!
Po vydatném obědě to přijde. Nastane útlum, který vám nedovoluje dále rozumně uvažovat, ani pokračovat v pracovní činnosti. Tehdy je čas na sedací vak. Proč bychom si ho měli pořídit do kanceláře?

sedací vaky

Zrelaxujete a načerpáte energii k odpolední práci

Není nic lepšího než vyměnit 10 minut v kancelářském křesle za chvilku v sedacím vaku. Představte si, že po obědě přijdete do kanceláře a opět si musíte sednout do toho tvrdého, nepohodlného křesla a pracovat. V této chvíli mnozí z nás myslí na jižní obyvatele, jako jsou Italové nebo Španělé, kteří mají odpolední siestu. Závidíme jim tu pohodu a možnost úplného vypnutí od pracovních povinností. Dopřejte si to i vy. I když pouze na 10 minut a v prostorech vaší kanceláře. Jste šéfem ve společnosti? Zkuste vytvořit relaxační prostor pro vaše zaměstnance, kde budou i sedací vaky. Po chvilce oddechu se zlepší i jejich pracovní nasazení. A řekněme si narovinu, i pro vás to bude příjemná změna, sednout si do vaku na sezení a chvíli nic nedělat, pouze relaxovat.

sedací vak v práci

Odbouráte stres a napětí

Poddajnost a měkkost sedacích vaků působí blahodárně i na vaše zdraví. Pokud vás rozčílil neochotný zaměstnanec, nespolehlivý dodavatel, nebo pouze nepříjemný telefonát, jděte a sedněte si do vaku. Uvidíte, jak všechno napětí a stres opadne. Zavřete alespoň na chvíli oči, párkrát si vydechněte a je to pryč. I zaměstnanci každodenně čelí různým pracovním úkolům, které jim často způsobují psychické vypětí. Krátký oddechový čas ve vaku na sezení jim dokáže navrátit pracovní elán a překonat stresové situace.

Ztuhlé svaly z příliš dlouhého sezení

Kvalita kancelářské židle sice dokáže ovlivnit držení těla při práci, ale sedací vak uvolňuje a regeneruje svaly. Někdy si to neuvědomíte, ale během sezení za počítačem jste shrbení, opíráte se o stůl loktem nebo v křesle pomalu ležíte. Raději si dejte 5 minut v sedacím vaku a svaly se ihned uvolní. Nevěříte? Je tomu opravdu tak. Vaky na sezení jsou plněné malými polystyrenovými kuličkami, které dokonale obkreslí křivky vašeho těla. Tím, že podpírají páteř a ramena, mají svaly prostor k relaxaci a odpočinku od vypjatého držení. Alergici, nemusíte se bát, tato výplň je antialergická. 

sedací vaky

Pokud patříte k těm, kteří mají věčně problémy s bolestmi zad, oceníte chvilkové uvelebení se ve vaku. Ve vaku na sezení budete relaxovat, ale zároveň vás bude udržovat ve správné poloze. Díky tvarovatelné výplni předejdete potížím spojeným s nesprávným držením těla, jako jsou bolesti zad a páteře, ztuhlé svaly či trávicí problémy.

Komfort pro těhotné pracující ženy

Máte ve svém týmu budoucí maminku? Vak na sezení jí usnadní čas strávený v práci. Z příliš dlouhého sezení v kancelářském křesle může být vyčerpaná, a tím i méně aktivní v práci. Sedací vaky pro těhotné ženy jsou spolehlivým pomocníkem při potížích, které žena může pociťovat během těhotenství. Drží krk i páteř ve správném tvaru a budoucí maminky nemusí sedět s bolestmi zad v nepohodlném křesle. Navíc si pořízením vaku na sezení pro těhotné ženy uděláte očko u každé zaměstnankyně. Do práce budou chodit rády právě proto, že jim dopřejete kvalitní odpočinek.

sedací vaky pro těhotné ženy

Pokud máte zájem během pracovní doby na chvíli vypnout, odpočinout si, a chcete tento komfort dopřát i svým zaměstnancům, vak na sezení je vhodným řešením. Relaxační místnost, ve které budou vaky na sezení umístěny, můžete sladit i barevně. Vaky vyrábíme v různých barvách i barevných kombinacích, dle vašeho přání. Zároveň si můžete nakombinovat rozměry, materiál i látku, ze které chcete mít vak vyhotoven. Vše záleží na vašich preferencích, kterým se umíme individuálně přizpůsobit.
Jako jeden z mála prodejců šijeme všechny sedací vaky na Slovensku. Proto se umíme individuálně přizpůsobit každému požadavku, a to s garancí nejnižší ceny na trhu. Skladem máme více než 
350 kusů sedacích vaků, které si máte možnost nakoupit elektronicky nebo osobně v jedné z našich kamenných prodejen.



Komentáře

Zanechte svůj komentář