• -26,71%

Matrace Visco Duo EMI

10 975 Kč včetně DPH
14 975 Kč včetně DPH

Matrace Visco Duo EMI je vyrobena z přírodních materiálů. Poskytne vám potřebnou oporu a pomůže udržet páteř ve správné poloze. Je zpevněný kokosovou deskou a má nosnost až 150 kg. Celková výška matrace je 24 cm. 

Rozměr matrace
Množství

Tento produkt si prohlíží 34 lidí
 

Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč

 

Jednoduché vrácení zboží

Oboustranná matrace s kokosovou deskou a paměťovou pěnou  

Matrace Visco Duo EMI je díky svým vlastnostem a kvalitě použitého materiálu ideální matrací i pro ty náročnější zákazníky. Sestává z přírodních materiálů - jeho jádro tvoří nejkvalitnější paměťová pěna Classic, prodyšná 7zónová PUR pěna, deska z kokosových vláken a vysoce kvalitní polyuretanová pěna, která se vyznačuje hustší strukturou, což zajišťuje opravdu dlouhou životnost a vysokou kvalitu. Polyuretanová pěna je ekologický a zdraví nezávadný materiál. Velkou předností matrací z polyuretanové pěny jsou také jejich ortopedické vlastnosti. Tyto vlastnosti matrace z PUR pěny získávají profilováním a kombinováním vrstev různou tuhostí (nejčastěji tvrdší střed a měkčí ložné vrstvy na povrchu). PUR pěny se vyrábějí zpěňováním vysoce kvalitních surovin a materiálů. Matrace Visco Duo EMI se ani po delším používání nepřeleží a udrží svůj elastický tvar. 

Díky speciální úpravě lze kokosovou desku v našich matracích ohýbat, a to bez jakéhokoli vlivu na kvalitu a životnost matrace. Tato jedinečná úprava nám tak umožňuje doručovat pro vás matrace v praktickém rolovaném balení.

matrace_visco_duo 

Druhou vrstvu tvoří ta nejkvalitnější paměťová pěna Classic, která se v matracích používá. Její hustota je 50 kg/m3. To zajišťuje ještě delší životnost a stálost; matrace se tedy neproleží ani po letech používání. Tato paměťová pěna se přirozeně přizpůsobuje křivkám těla. Zároveň má speciální buněčnou strukturu, reaguje na teplotu těla a tlakové body. Matrace proto při tlaku změní svoji strukturu a přizpůsobí se obrysům těla a následně vás podpoří v částech, kde je potřeba. Snižuje tlak právě na ty body těla, které jsou v poloze ležmo nejvíce zatěžovány, jako krk, ramena, kolena, boky a kotníky. Když se tlak na tělo sníží, dochází ke zlepšené cirkulaci tělesných tekutin. Materiál, ze kterého je paměťová pěna zhotovena je jemný, lehký a příjemný na dotek. Při styku s pokožkou nedráždí.

Třetí vrstvou matrace je deska z kokosových vláken. Jedná se o přírodní materiál, získaný ze slupky kokosového ořechu. Jejím hlavním úkolem je zpevnění a zvýšení tvrdosti. Zvyšuje také nosnost matrace, odolnost a poskytuje oporu celému tělu. Kokosová vlákna jsou však také dostatečně pružná, pohodlná a mají výborné ortopedické vlastnosti. Kokosová deska skvěle odvádí vlhkost a zabraňuje množení mikroorganismů a zachytávání prachu, díky čemuž se posilují hygienické vlastnosti matrace. Díky skvělé prodyšnosti je matrace s kokosovou deskou přirozeně chladná a udržuje ideální teplotu pro spánek.

Čtvrtou vrstvu matrace tvoří PUR pěna, která obsahuje 7-zónovou masážní linii pro lepší požitek ze spánku. Perforace zajišťuje odvětrávání matrace a spolu s příjemným masážním efektem zlepšují cirkulaci krve. Spolu vytvoří dokonalý celek a poskytují kvalitní a ničím nerušený spánek.

Matrace s paměťovou pěnou jsou ideální pro manželské postele. Klasické matrace nemají vlastnosti jako paměťová pěna, a tak cítíte a vnímáte během spánku každý pohyb, popřípadě zvuky vašeho partnera. Paměťová pěna tyto pohyby a zvuky tlumí.

Matrace Visco Duo si své kvalitativní vlastnosti udrží i při zátěži 150 kg, což je maximálně doporučené zatížení matrace. Matrace má celkovou tloušťku 24 cm, díky čemuž se na ní nejen výborně spí a odpočívá, ale snadno se z ní i vstává. Vrstvy matrace jsou slepeny nejkvalitnějším švýcarským lepidlem založeným na vodní bázi, nikoli acetonové. To zajišťuje pevnější spoj než u pěny.

24_cm_matraci 

Kvalitní matrace se dvěma povlečením v jednom

Matrace Visco Duo má povrchové povlečení se dvěma stranami. Z jedné strany je povlečení tvořeno prodyšnou prošívanou látkou s výtažky z levandule. Díky výjimečným účinkům této rostliny má matrace antibakteriální a antimykotické vlastnosti, působí pozitivně na pokožku a chrání před mikroby. Z druhé strany je povlečení matrace ušito z polyesterového vlákna, které je antialergické a velmi odolné. PES vlákno se neopotřebuje ani po vícenásobném vyprání a odolává natažení, proto můžete povlečení pro zvýšení hygienické čistoty matrace kdykoli prát, ideální při 60°C teplotě. Zapínání je řešeno pomocí zipu, takže ji po vyprání a důkladném vysušení jednoduše navlečete zpět na matraci. 

povleceni_na_matraci 

Vlastnosti:

  • materiál matrace: paměťová pěna, vysoce kvalitní polyuretanová pěna, kokosová deska
  • výška: 24 cm
  • tolerance rozměru matrace: +-2%
  • hustota PUR pěny: 35 kg/m3
  • hustota paměťové pěny: 50 kg/m3
  • váhová kategorie: do 150 kg

Výhody matrace Visco Duo EMI:

  • velmi kvalitní matrace z paměťové a PUR pěny
  • obsahuje kokosovou desku pro zpevnění
  • obsahuje dva povlečení v jednom
  • má antialergické vlastnosti
  • má antibakteriální vlastnosti
  • má výborné ortopedické vlastnosti
  • možnost atypického rozměru
  • záruka až 6 let
  • má dlouhou životnost  

Záruka kvality

O výjimečných a trvanlivých vlastnostech této matrace svědčí také německé certifikáty Öeko-Tex Standard 100 a Eco Passport. Materiály použité na povrchové povlečení, samotné jádro matrace a lepidlo pro spojení vrstev byly testovány na škodlivé látky. Po splnění přísných kritérií je tedy výrobek neškodný pro lidské zdraví. Testy jsou prováděny a certifikáty vydávané výhradně nezávislými zkušebními instituty. 

  novy_certifikat_kvality

Ean: 2000000073026

Datový list

Materiál matrace
Kokosová deska
PUR pěna
Paměťová pěna
Tuhost matrace
T 3
Doporučené zatížení
do 150 kg
Barva
Bílá
Výška matrace
do 25 cm
Druh matrace
Visco
Rozměr matrace
80 x 195 cm
80 x 200 cm
85 x 195 cm
90 x 200 cm
Typ matrace
Sendvičový
Z paměťové pěny
Z pur pěny
Potah
Povrchové povlečení se dvěma stranami na zip
Hustota pěny
35 kg/m3
50 kg/m3
Pratelné povlečení
Ano

Recenze produktů / Otázky a odpovědi

Průměrné hodnocení

5.0
1 Recenze
Vynikající 1
Dobré 0
Střední 0
Špatné 0
Hrozné 0

  • Recenze (1)
  • Otázky a odpovědi (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Je to užitečné? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Napište komentář

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Odpovědi @ANSWERS_NB@ Oblíbené @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nelíbí se @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Komentáře @COMMENTS_NB@
Napište odpověď Přidat komentář
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Odpověď
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Přidat komentář @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Odpověď

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Odpověď

Mohlo by se vám také líbit

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt: