• -33,33%

Povlečení bavlněné Tilia červené EMI

400 Kč včetně DPH
600 Kč včetně DPH
Offer ends in:

Bavlněné povlečení Tilia červené je vyrobeno ze 100% bavlny delux. Toto povlečení se vyznačuje jemností, trvanlivostí a vysokou gramáží.

Pokud jste nenašli svůj rozměr v nabídce ušijeme vám je na míru.

Rozměr povlečení
Množství

Tento produkt si prohlíží 50 lidí
 

Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč

 

Jednoduché vrácení zboží

Bavlněné povlečení z vysoce kvalitní bavlny se vzorem, který je vhodný do každé ložnice

Povlečení bavlněné Tilia EMI je vyrobeno z jemné a kvalitní bavlny delux. Tato bavlna se vyznačuje skvělými vlastnostmi jako jemnost, trvanlivost, vysoká gramáž. Bavlna byla již v minulosti považována za jednu z nejdůležitějších pěstovaných rostlin, která se využívala hlavně na výrobu textilií. Již naši předkové znali bavlnu a na výrobu textilií se používala už před 12 000 lety. Její vlákna jsou získávána z keře zvaného bavlník. Do Evropy zavítala již v devátém století díky arabským kupcům. Kryštof Kolumbus objevil bavlníkové plantáže již v 15. století a v 16. století se bavlna rozšířila do celého světa. Podíl pěstované bavlny a její produkce v minulosti činila až 80%, v současnosti je to pouze 40%.     

Díky svým vlastnostem se bavlna těší velké oblibě. Využívá se nejen na výrobu oblečení, ale i při výrobě luxusního a kvalitního bavlněného povlečení. Využívána je také na výrobu produktů, které podléhají častému praní. Bavlna je oblíbená také díky své pevnosti v tahu, která se za mokra a při namočení zvyšuje až o 20%. Tak jako kdysi, i dnes víme o mnoha přednostech bavlny, a proto je naše povlečení Tilia vyrobeno právě z jedné z nejkvalitnější a hustě tkané bavlny delux.

cervene_bavlnene_povleceni_TiliaEMI

Vlastnosti bavlny deluxe a povlečení na postel z ní vyrobené

Díky vlastnostem, kterými disponuje povlečení vyrobené z bavlny delux, je velmi oblíbené u našich zákazníků. K úspěchu ho předurčují vlastnosti jako pevnost, trvanlivost a kvalita i po mnohonásobném praní. Barvy zůstávají syté i po dlouhodobějším používání. Úspěch mu zaručuje i fakt, že je na dotek velmi příjemné. Gramáž materiálu luxusního povlečení deluxe je 120 g/m2. Textilní příze povlečení mají sílu (o/ú) 25,5/22. Povlečení je navrženo, ušito a vyrobeno na Slovensku.

Na co si dát pozor při výběru ložního prádla

Při výběru kvalitního povlečení je nutné dát si pozor na zemi, ve které bylo vyrobeno. Stává se totiž, že neobsahuje bavlnu, nebo obsahuje pouze její nepatrné množství. Někdy je dokonce zcela nahrazena polyesterem, který ve vysoké koncentraci škodí zdraví. Rovněž se v různých zemích používají jiná barviva a chemikálie a neprocházejí takovými přísnými normami. Je proto dobré upřednostnit povlečení ze zemí EU nebo USA.

Rozměry bavlněného povlečení deluxe

Vkusné povlečení Tilia EMI si můžete objednat v několika setech a rozměrech. Naše nabídka je: standardní set 200 x 140 + 90 x 70 cm, prodloužený set 220 x 140 + 90 x 70 cm.     

Také poskytujeme možnost objednat si bavlněné ložní prádlo Tilia samostatně, a to jako polštář nebo přikrývku v těchto rozměrech: polštář: 90 x 70, 70 x 50, 74 x 48, 50 x 50, 45 x 45, 40 x 40, 35 x 45, přikrývka: 220 x 140, 200 x 140. Tyto rozměry jsou většinou standardní.

Standardní set

Většina slovenských domácností disponuje takzvaným standardním setem. To znamená, že je povlečení na polštář o rozměru 90 x 70 cm a povlečení na přikrývku o rozměru 200 x 140 cm. Tyto rozměry jsou nejoblíbenější ve slovenských i českých domácnostech. Rozměry povlečení standardního setu jsou: přikrývka 200 x 140 + polštář 90 x 70 cm.

Prodloužený set

Trochu méně typický je takzvaný set prodloužený. Tento set povlečení je podobný jako set standardní, ale vyznačuje se prodloužením povlečení na přikrývku o 20 cm. Rozměry povlečení prodlouženého setu: přikrývka 220 x 140 + polštář 90 x 70 cm.

Povlečení na válce

Válce jsou oblíbenou novinkou na trhu bytového textilu i jako dekorativní polštář, ale také jako pomůcka pro zmírnění bolesti krční páteře. Nabízíme vám proto nejen samotné polštáře, ale i možnost zakoupit si povlečení ve tvaru válce. 

Pro využívání těchto polštářů existuje hned několik důvodů. Například při nepříjemnostech spojených se spánkem, nebo po něm (chrápání, bolesti zad a páteře). Lidé si po využívání tohoto polštáře pochvalují kvalitu spánku. Dalším důvodem, proč si pořídit polštáře ve tvaru válce, jsou jejich dekorační účely, které mohou příjemně oživit a zpestřit vaši ložnici.  

Rozměry povlečení na válcové polštáře jsou následující: válec plněný velký 61 x 14 cm a válec plněný malý 44 x 13 cm.

Povlečení na dekorační polštáře

Dekorační polštáře mohou být vhodným bytovým doplňkem, jsou moderní, hodí se na oživení obývací části, ale také na dekorování ložnice a vaší postele. Tento typ bytového doplňku se nachází v každé domácnosti. Nabízíme je v rozměru 40 x 40 cm. 

Specifické rozměry povlečení

Pokud jste si v naší nabídce nedokázali vybrat potřebný rozměr, budeme rádi, pokud nás budete kontaktovat a my rádi vyhovíme vašim požadavkům, jelikož je povlečení EMI šité a vyráběné přímo v naší prodejně. Při zájmu o doplnění krajek na polštáře vám můžeme vyhovět i s tímto požadavkem.

Zapínání povlečení

Naše bavlněné povlečení EMI se uzavírá umělohmotnými knoflíky. Pokud však máte zájem, můžeme pro vás ušít i povlečení, které se bude uzavírat na zip. Další možností je uzavírání hotelovým uzávěrem, který šijeme za příplatek a vyhovuje i náročnějším zákazníkům. 

Povleceni_bavlnene_Tilia_cerveneEMI

Rady pro prodloužení životnosti povlečení

1. Pračku je nutné naplnit pouze do 3/4 jejího maxima. Každá pračka má své maximum. Při úplném naplnění pračky prádlem se nedostane všechen prášek a voda ke každé textilii a následně se nedostatečně vypere. Navíc prádlo zůstává více pokrčené a ničí se pračka.

2. Praní různých druhů materiálu vyžaduje různou teplotu. Chybně nastavená teplota může způsobit poškození textilií. Vhodné je číst informace o ošetřování produktu uvedené na štítku.

3. Jednou v měsíci je potřeba zapnout pračku pouze s vodou a šálkem octa. Po ukončení pracího procesu nechte dvířka otevřená, aby se pračka provětrala a vyschla. Čistota a lesk vás mile překvapí.

4. Zářivých a jasných barev bez vyblednutí dosáhneme i bez použití drahých prostředků. Základním pravidlem je rozdělení prádla podle barev. Následně je potřeba prádlo prát naruby a se zapnutými zipy či knoflíky. Zipy mohou dokonce způsobit poškození pračky nebo proděravění ostatního oblečení.

Rady_pro_prodlouzeni_zivotnosti_povleceni

Ean: 2000000069708

Datový list

Materiál povlečení
Povlečení bavlna deluxe
Barva
Červená
Zapínání povlečení
knoflíky
Značka
EMI
Praní
60 °C
Gramáž
120 g/m2
Složení
100% Bavlna
Šití na míru
Ne
Možnost změny zapínání
Ne
Rozměr povlečení
Dekorativní polštář plněný 40x40 s krajkou 2 cm
Francouzský set 200x220 + 2x (70x90)
Paplon 140x200
Paplon 140x220
Paplon 200x220
Polštář 35x45
Polštář 40x40
Polštář 45x45
Polštář 45x65
Polštář 70x90
Polštář válec plněný malý 13x44
Polštář válec plněný velký 14x61
Povlak na polštář válec malý
Povlak na polštář válec velký
Prodloužený set jednolůžko obsahuje 1x 140x220 + 1x 70x90
Standardní set jednolůžko obsahuje 1x 140x200 + 1x 70x90
Vzor
Oboustranný
Sušení v sušičce
Ano

Recenze produktů / Otázky a odpovědi

Průměrné hodnocení

4.7
3 Recenze
Vynikající 6
Dobré 3
Střední 0
Špatné 0
Hrozné 0

  • Recenze (3)
  • Otázky a odpovědi (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Je to užitečné? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Napište komentář

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Odpovědi @ANSWERS_NB@ Oblíbené @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nelíbí se @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Komentáře @COMMENTS_NB@
Napište odpověď Přidat komentář
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Odpověď
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Přidat komentář @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Odpověď

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Odpověď

Mohlo by se vám také líbit

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt: