Povlečení dětské bavlněné zvířátka fialové EMI

390 Kč včetně DPH

Dětské povlečení zvířátka ve fialové barvě je vyrobeno z kvalitní, 100% hustě tkané bavlny deluxe. Je domácím slovenským produktem značky EMI. Toto povlečení z odolné a trvanlivé bavlny neoživí pouze pokoj, ale i fantazii vašeho děťátka.

Rozměr povlečení
Množství

Tento produkt si prohlíží 43 lidí
 

Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč

 

Jednoduché vrácení zboží

Dětské povlečení zvířátka vyrobené z ještě lepší 100% bavlny deluxe

Fialové bavlněné povlečení pro děti s motivem zvířátek je poctivým domácím produktem značky EMI. Dětské bavlněné povlečení zvířátka EMI je vyrobeno ze 100% deluxe bavlny. Materiál si zanechal všechny pozitivní vlastnosti, kterými se 100% bavlna pyšní, ale zároveň nabízí i několik vylepšení. Bavlněné vlákno je hebké a zejména při doteku s dětskou pokožkou působí velmi příjemně. Za přívlastkem deluxe se ukrývá ještě větší pevnost materiálu, trvanlivost barev a celková odolnost povlečení před jeho poškozením. Bavlněná látka je absolutně zdraví neškodný materiál, který si výborně rozumí i s citlivou dětskou pokožkou. Hledáte to správné dětské povlečení, které neupoutá pouze vzorem, ale jeho vlastnosti ho předurčují k vaší spokojenosti a kvalitnímu spánku vašeho miminka? Tak jste na správné adrese. Podstatné pro dosažení kvalitního a nerušeného spánku dětí je vytvoření vhodného prostředí, ve kterém bude děťátko odpočívat. Věřte či nevěřte, i povlečení ovlivňuje zdraví a stupeň kvality spánku. Ideální je 100% bavlna, která je synonymem kvalitního a zdraví neškodného dětského povlečení.

Výhody dětského povlečení

  • 100% bavlna deluxe
  • příjemný a hřejivý materiál
  • vhodné pro citlivou dětskou pokožku
  • antialergické vlastnosti
  • gramáž bavlny: 140 g/m2
  • domácí výrobek ušitý na Slovensku

Detske_bavlnene_povleceni_zviratka_fialove_EMI

Vlastnosti dětského povlečení

  • materiál: 100% bavlna deluxe
  • rozměry: široká nabídka rozměrů
  • zapínání: knoflíky
  • barva: fialová
  • hustota látky: 140 g/m2
  • praní: 60°C

Komu nestačí naše široká nabídka rozměrů, tomu ušijeme dětské povlečení na míru

V naší nabídce najdete EMI zhotovené ve standardních setech pro jednolůžko nebo dvoulůžko, případně si můžete vybrat jednotlivé povlečení pro polštář či přikrývku různých rozměrů. Aby postel vašeho dítěte působila jednotně, nabízíme vám také povlečení pro polštáře ve tvaru velkého nebo malého válce. I přes naši širokou nabídku jste nenašli vhodný rozměr pro svůj ložní set? Kontaktujte nás a ušijeme vám dětské povlečení zvířátka EMI přesně na míru

Naše povlečení si můžete objednat v několika setech a rozměrech. Povlečení dětské bavlněné zvířátka máme v těchto setech: standardní set 200 x 140 + 90 x 70, dětský set 130 x 90 + 65 x 45. Povlečení dětské zvířátka si můžete objednat i samostatně pro polštář či přikrývku v těchto rozměrech: polštář: 90 x 70, 70 x 50, 65 x 45, přikrývka: 200 x 140, 130 x 90. Specifické rozměry povlečení: válec plněný, velký 61 x 14, válec plněný, malý 44 x 13.

Detske_povleceni_zviratka_fialove_EMI

Pestré povlečení se zvířátky, které se postará o vaše dítě během každé noci

Fialové povlečení EMI doplňuje výrazná zeleno-žlutá barva. Jeho povrch zdobí několik zvířátek, které oživí nejen pokoj, ale i fantazii vašeho malého dítěte. S motýly se bude vznášet ve výšinách své fantazie a usměvaví dinosauři ho budou ochraňovat během spánku před různými přízraky číhajícími pod postelí. Zábavná žabka se postará o harmonii a díky pozitivnímu naladění zvládne přeskočit váš potomek všechny problémy levou zadní. Úkolem sluníčka je vést ke vždy rozzářenému obličeji a úsměvu na rtech. Tam, kde je malé žluté kuřátko, je vždy radosti ze života. A slimák? Možná je to znak toho, jak rychle se bude chtít vašemu dítěti z kvalitního povlečení ráno odcházet.

Zapínání bavlněného dětského povlečení

Zapínání povlečení EMI je vyřešeno standardně. To znamená, že povlečení EMI se zapíná pomocí umělohmotných knoflíků. V případě zájmu nebo na požádání zákazníka vám můžeme ve stejné ceně ušít povlečení, které se bude zapínat pomocí zipu. Pro náročnější zákazníky dokážeme zapínání vyřešit takzvaným hotelovým uzávěrem. Hotelový uzávěr šijeme za příplatek.  

Povlečení s dětským motivem nejen že potěší vaše děti, ale vhodně zvolený materiál se postará i o jejich zdraví a citlivou pokožku.

Péče o dětské povlečení

Při péči o povlečení pro děti se vždy řiďte ošetřovacími symboly uvedenými na obalu výrobku. Při praní dbejte na požadovanou teplotu a aby zip povlečení byl vždy uzavřen a povlečení otočeno naruby.

tip

Tipy na závěr

Udělejte vašim dětem jejich království pohodlné a účelné. Vytvořte jim prostor k odpočinku, hraní i učení. Víte, co vám v tom pomůže? No přece sedací vak! Sedací vaky už dávno nejsou pouze kouskem nábytku v moderním obývacím pokoji. Stávají se součástí našeho domova v každém koutě a právě dětský pokoj by měl být místem, kde nesmí chybět. Sedací vaky totiž nabízejí zdravé sezení pro děti. A to není všechno. Důvodů, proč jsou ideálním doplňkem každého pokoje, je více, my vám nabídneme 4 nejdůležitější:

1. Přizpůsobí se křivkám těla - Sedací vak je flexibilní a můžete ho vytvarovat do podoby, jakou právě potřebujete. To je to pravé ořechové, co vaše děti potřebují.

2. Zdravé sezení - Možná byste tomu nevěřili, ale sedací vak má ortopedické vlastnosti. Pozitivně ovlivňuje správné držení těla a vy tak můžete již v dětském věku předejít bolestem páteře.

3. Bezpečná náhrada - Dřevěná křesla či židle v dětském pokoji mohou nejen poškodit čerstvě vymalované stěny nebo ještě voňavé podlahy, ale představují i určité nebezpečí pro naše ratolesti. To se o sedacích vacích pro děti nedá říct.

4. Můžete si ho vzít kamkoliv - Díky materiálu jako je nylon může vaše dítě svůj oblíbený vak na sezení vzít i do zahrady či na terasu a vy se nemusíte obávat. Nylonové sedací vaky jsou vysoce odolné a nepromokavé.

Dětské povlečení nemá pouze potěšit vaše ratolesti, ale má i splnit svůj účel. Proto je potřeba dbát na tu správnou volbu a sáhnout po 100% bavlně. Vhodně zvolený materiál s sebou přinese kvalitní a zdravý spánek vašich dětí a vám maximální spokojenost.

povleceni_do_detskeho_pokoja

Ean: 1826000000005

Datový list

Materiál povlečení
Povlečení bavlna deluxe
Barva
Fialová
Zapínání povlečení
knoflíky
Značka
EMI
Praní
60 °C
Gramáž
140 g/m2
Složení
100% Bavlna
Šití na míru
Ne
Možnost změny zapínání
Ne
Rozměr povlečení
Dětský set 90x130 + 45x65
Paplon 90x130
Paplon 140x200
Polštář 45x65
Polštář 70x90
Polštář válec plněný malý 13x44
Polštář válec plněný velký 14x61
Povlak na polštář válec malý
Povlak na polštář válec velký
Standardní set jednolůžko obsahuje 1x 140x200 + 1x 70x90
Vzor
Oboustranný
Sušení v sušičce
Ano

Recenze produktů / Otázky a odpovědi

Průměrné hodnocení

5.0
1 Recenze
Vynikající 3
Dobré 0
Střední 0
Špatné 0
Hrozné 0

  • Recenze (1)
  • Otázky a odpovědi (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Je to užitečné? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Napište komentář

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Odpovědi @ANSWERS_NB@ Oblíbené @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nelíbí se @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Komentáře @COMMENTS_NB@
Napište odpověď Přidat komentář
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Odpověď
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Přidat komentář @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Odpověď

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Odpověď

Mohlo by se vám také líbit

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt: