Polštář těhotenský Big Flopsy modrý Red Castle

2 125 Kč včetně DPH

Speciální těhotenský a kojící polštář s certifikátem zdravotnické pomůcky. Mimořádně užitečný polštář navržený pro maximální pohodlí, plněný "mikroperlami" lehčími než peří. Zaručí nesrovnatelný komfort ve stavu vývinu v bříšku maminky.

Polštář
Množství

Tento produkt si prohlíží 29 lidí
 

Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč

 

Jednoduché vrácení zboží

Pokud je žena těhotná, probíhá v jejím organismu množství změn. Období těhotenství je jedno z nejkrásnějších období v životě ženy. Přítomnost nového človíčka v matčině bříšku přináší mnoho krásných zážitků a pocitů, možná i otázek. Koupě a následné použití pomocného polštáře může být ulehčující zejména, pokud máte problémy se spánkem. Budoucí maminky si mohou uvědomit a vychutnat své těhotenství.

Vyzkoušejte jedinečný výrobek vysoké kvality a zpříjemněte si chvíle strávené péčí o miminko. Mateřský polštář se stane vaším skvělým pomocníkem a vytvoří bezpečné a příjemné místo pro váš společný spánek a odpočinek.

Co je těhotenský polštář?

Speciální polštář určený pro těhotné a kojící maminky hnědé barvy je registrovaný jako zdravotní pomůcka 1. třídy. Díky patentovanému systému pro oporu zad je důležitou pomůckou pro matky během měsíců těhotenství, protože pomáhá udržovat tělo v optimální poloze, aby se zajistilo lepší prokrvení plodu a dopřeje matce dlouhý a klidný spánek s minimálním využitím místa v posteli. Polštář jemně brání matce převracení na záda během spánku a od přibližně 20. týdne těhotenství může podpořit děťátku přijmout optimální porodní polohu, což může znamenat kratší a méně bolestivý porod. Následně se může používat i jako polštář na kojeníTěhotenský a kojící polštář vlastní certifikát zdravotní pomůcky.

Polštář pro použití během těhotenství a péče o miminko, během druhé poloviny těhotenství není pro budoucí maminky jednoduché najít pohodlnou polohu na relax. Těhotenský polštář je plněný mikroperlami lehkými jako peří, které jakoby obtečou kolem těla, takže poskytují podpěru a neustálé pohodlí. Mikroperly, které se používají jako náplň, jsou extra lehké, anti-alergické a nearomatické.

Modrý tehotenský vankúš

Když se miminko narodí, polštář je vynikající pomůcka při kojení nebo krmení z láhve. Podpírá záda matky, poskytuje úlevu rukám i ramenům, a obecně podpírá dítě pohodlně na matčiných kolenou. Můžete ho také ohnout a vytvořit hnízdo, kam uložíte miminko, a později bude oporou pro dítě, když se bude učit samo sedět. Vrchní část polštáře můžete snadno svléknout a vyprat v pračce.  

Návlek polštáře je vyrobený ze 100% bavlny.

partners

Rozměr polštáře:

  • Polštář je dlouhý 170 cm.

K dispozici na e-shopu je polštář v klasickém šedém nebo modrém potahu.   

Polohu těhotenského polštáře si můžete přizpůsobit podle vlastní volby. Polštář Big Flopsy je ideální pro polohu vleže na boku, poskytuje oporu zad, nebo přehnutý na dvě části poskytuje nadzvednutí a oporu unaveným nohám.

Tehotenský vankúš poloha 1

Tehotenský vankúš poloha 2

Specialni_tehotensky_a_kojici_polstar

Tehotenský vankúš poloha 4

Výhody těhotenského polštáře:

  • Celý polštář je vyrobený z kvalitního materiálu
  • Velký tvarovaný polštář plněný hedvábím s výplní mikroperel
  • Mimořádně efektivní ergonomický polštář při spaní na boku již od prvního trimestru těhotenství.
  • Nepostradatelný pomocník během těhotenských dnů.
  • Po používání obohatí a zpříjemní mamince chvilky při sezení, relaxování, odpočinku
  • Obklopí vaše miminko, které si bude spokojeně a bezpečně hrát.
  • Využitelný nejen pro těhotné, ale i kojící maminky.
  • Vrchní část polštáře můžete snadno svléknout a vyprat v pračce
  • Vícenásobné používání během těhotenství.

Pro koho je mateřský polštář určený?

Mateřský a kojící polštář je speciálně vyvinutý pro těhotné maminky čekající na porod. Polštář je lehký a přenosný. Komfort a bezpečí nabízí nejen ve vaší posteli, ale i na dece či měkké zemi. Je určený zejména pro domácí používání pro zkvalitnění a zvýšení spánku maminky. Jeho praktickou stránku ocení nejeden zákazník. Díky konstrukci bude vaše děťátko v bezpečí.     

Těhotenský polštář je skvělý tip, jak zvládnout dny bez plnohodnotného spánku. Je obecně známo, že teplo je výborným prostředkem pro úlevu od bolesti. Mnohé ženy používají více polštářů, aby změkčily podklad, na kterém spí. Polštáře, které však většinou používají, nemají správný ergonomický tvar. A proto se výrobci spolu s uznávaným pediatrem a psychoterapeutem jedné z francouzských nemocnic (Hospital Nord v Marseilles) spojili a zhotovili přesně ten typ polštáře, který tvarem a funkcí bude vyhovovat všem maminkám.    

Je obecně známo, že teplo je výborným prostředkem pro úlevu od bolesti. Mnohé ženy používají termofor naplněný teplou vodou, například při bolestivé menstruaci, ale také vám může přinést úlevu během porodních bolestí.

Jak správně cvičit během těhotenství?

Berte ohled na své tělo. Při cvičení v těhotenství je zvláště důležité poslouchat signály svého těla a nesnažit se překonat své limity. Vhodný komfort a klid je hlavním pocitem spokojeného miminka. Správný pohyb, ale ne příliš intenzivní zatížení organismu, je potřeba při plánování výběru pohybových aktivit. Maminky, které cvičily pravidelně během těhotenství, se snadněji a rychleji vrátí do formy po porodu. Následující aktivity vám pomohou být fit i během těhotenství.  

Plavání je velmi výhodnou pohybovou aktivitou. Voda nadnáší velké bříško, takže žena se necítí těžká. Plavání výborně ovlivňuje i případné bolesti zad, které trápí mnohé budoucí maminky. Celkově se plaváním procvičuje svalstvo rukou i nohou, trénuje se srdce i plíce. Ideální je chodit plavat do bazénů s vysokou úrovní hygieny.      

Chůze je další alternativou pro budoucí maminky. Pomáhá udržovat ženu fit. Doporučuje se chodit na pravidelné přibližně 30-minutové procházky.  

Jóga a pilates stále patří mezi oblíbená cvičení, která se doporučují i těhotným ženám. Hlavními výhodami jsou posílení břišních svalů i svalstva pánevního dna. Kromě polštáře, který zajistí relaxaci během spánku, tak i jóga a pilates pomáhají k celkové relaxaci nejen těla, ale i mysli.  

Doporučují se dělat cvičení, na která jste zvyklá. Dělejte cviky, které jste naučená dělat v pohodlí domova. Ale nezapomínejte i na odpočinek a relax s těhotenským polštářem.

Ean: 1745000000009

Datový list

Rozměr polštáře
Délka 155 cm a průměr 20 cm
Materiál polštáře
100% Bavlna
Barva
Bílá
Praní
30 °C
Výplň polštáře
100% duté vlákno
Účel polštáře
Na spaní
Druh polštáře
Těhotenský a polštář na kojení
Zapínání
Zip

Recenze produktů / Otázky a odpovědi

Průměrné hodnocení

0.0
0 Recenze
Vynikající 0
Dobré 0
Střední 0
Špatné 0
Hrozné 0

  • Recenze (0)
  • Otázky a odpovědi (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Je to užitečné? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Napište komentář

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Odpovědi @ANSWERS_NB@ Oblíbené @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nelíbí se @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Komentáře @COMMENTS_NB@
Napište odpověď Přidat komentář
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Odpověď
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Přidat komentář @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Odpověď

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Odpověď

Mohlo by se vám také líbit